Tuote on myyty käyttäjälle acromion hintaan 6,50 €

Kuvaus

Sabaton on ruotsalainen power metal -yhtye, joka perustettiin Falunissa vuonna 1999. Yhtye käsittelee lauluissaan monia eri sotia ja konflikteja, muun muassa ensimmäistä ja toista maailmansotaa. Yhtye on julkaissut yksitoista studioalbumia, joista viimeisin The War To End All Wars julkaistiin 4. maaliskuuta 2022. Alkuperäisjäsenistä ovat useiden jäsenvaihdosten jälkeen jäljellä laulaja ja kosketinsoittaja Joakim Brodén ja basisti Pär Sundström.

Primo Victoria on Sabatonin esikoisalbumi. Se julkaistiin 4. maaliskuuta 2005. Nimi 'Primo Victoria' viittaa suureen voittoon Normandian maihinnousussa, jota kappale käsittelee.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 2010 erikoispainos, jolla on kuusi bonusbiisiä. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,2 euros, other countries 5,2 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Maksu myös mobilepaylla onnistuu: 050 530 6794

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:
1.Primo Victoria
2.Reign Of Terror
3.Panzer Battalion
4.Wolfpack
5.Counterstrike
6.Stalingrad
7.Into The Fire
8. Purple Heart
9. Metal Machine

Bonuskappaleet:

10.The March To War
11.Shotgun
12.Into The Fire (Live In Falun 2008)

13.Rise Of Evil (Live In Falun 2008)
14.The Beast (Twisted Sister Cover Version)
15.Dead Soldier’s Waltz

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 1:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.