Tuote on myyty käyttäjälle Askola72 hintaan 57 €

Kuvaus

Russ Meyer The wild world box


FASTER PUSSYCAT.. KILL! KILL!
Kolme go-go-tanssijaa, joiden välit eivät ole parhaat mahdolliset, Varla (Tura Satana), Rosie (meksikolaisaksenttinen Haji) ja Billie (Lori Williams), lähtevät urheiluautoillaan aavikolle purkamaan paineitaan.
Paikalle osunut nuoripari, Tommy ja Linda (Sue Bernard), ei tiedä millaisten mimmien kanssa he ovat tekemisissä, ja Varla todistaa omistavansa porukan isoimmat munat ja naksauttaa miehen niskat poikki. Linda jää kolmikon panttivangiksi.
Porukka hankkiutuu lähistön maatilalle, jota asuttaa invalidisoitunut vanha mies (Stuart Lancaster) kahden poikansa kanssa.

MONDO TOPLESS
Russ Meyerin Mondo Topless on rakkaudentunnustus rinnoille. Tässä kulttiklassikossa ne keinuvat, heiluvat ja pomppivat ja niitä peittää – silloin kuin mikään ylipäätänsä peittää – vesi, muta ja hiki. Tämä on eroottisen elokuvan mestariohjaajan tribuutti naisen anatomialle – ja sen rajoittamattomalle vapaudelle!
Konservatiivisten moraalikäsitysten kehdosta Yhdysvalloista nousee barrikadeille kokonainen amatsonien heimo, jolle rihmankiertämäkin on liikaa. Fantastisia naisia, fantastisia tansseja ja maailman vastustamattomimpia rintoja. Mies, tähän asti olet vain uneksinut tällaisista naisista. Mutta he ovatkin täyttä totta – kouriintuntuvan totta!
Aavikkostrippari BABETTE BARDOT, suloinen suihkuneito SIN LENEE, tupla-D DONNA X, sähköinen PAT BARRINGER, metsänhengetär DARLA PARIS ja viimeisenä, mutta ei mitoiltaan vähäisimpänä DARLENE GREY tarjoavat todellisen seisovan pöydän kaikilla herkuilla – luvassa ennennäkemätön hunajamelonikarnevaali!

VIXEN
Russ Meyerin “Vixen” on hurja pyörremyrsky kesyttämätöntä seksuaalienergiaa. Uskomaton Erica Gavin asettaa standardit, joiden mukaan myöhempien aikojen hunajapupuja tullaan arvostelemaan. VIXEN… onko hän nainen… vai eläin?
Chicago Sun Times -kriitikko Roger Ebert hehkuttaa: ”Meyerin paras! Erica Gavin on suorastaan sähköinen!”

UP
Russ Meyerin Up! On eroottinen etsivätarina täynnä nostetta! Murhamysteeri starttaa sähäkästi, kun eräs poloinen kylpijä päättää päivänsä traagisesti - joku laittoi piraijan kylpyammeeseen. Kaupungissa kuhistaan, kun sekalainen joukko muodollisesti päteviä naisia ja tyhmiä, mutta lihaksikkaita miehiä yrittää ratkaista arvoitusta - ja samalla pöllyttää petivaatteita oikein olan takaa! Jep, jep, Russ Meyerin henkilögalleria hakee vertaistaan.

BENEATH THE VALLEY OF THE ULTRAVIXENS
70-luvun lopulla pelkät isot tissit eivät enää riittäneet säväyttämään, joten jopa Russ Meyer, joka oli mieluummin vihjaamiseen kuin näyttämiseen mieltynyt, joutui tuottamaan rajumpaa tavaraa.
Uransa pornografisimmassa elokuvassa hän päästi mielikuvituksensa täysin riehaantumaan. Radiosaarnaaja Eufala ratsastaa Martin Bormannilla ruumisarkussa! Lavonia etsii vaginaalista seksiä ja päätyy meksikolaiseksi strippariksi ja käyttämään sukkaa kondomina! SuperSoul Itävallasta ällistyttää katsojat!!

SUPER VIXENS
P­lay­boy-taus­tai­nen ku­vaa­ja/oh­jaa­ja Russ Meyer on tun­net­tu sa­la­man­no­peis­ta leik­kauk­sis­taan, jot­ka vaa­ti­vat kat­so­jal­ta no­pei­ta sil­miä. Su­per­Vi­xen­sin run­saan muo­dok­kai­ta nais­si­vuo­sien esittä­jiä seu­raa­vat saat­ta­vat jou­tua epä­toi­von val­taan, sillä Meyer tun­tuu ol­leen tällä ker­taa jo­pa ta­val­lis­ta no­peam­mal­la tuu­lel­la.

Meyer oli surrealisti, joka nautti mittasuhteiden vinksauttamisesta – kaiken oli oltava suurempaa, äänekkäämpää, vulgaarimpaa ja siten ylevämpää kuin keskiluokkainen mieli pystyisi mitenkään käsittämään: valtavia rintoja, laveaa huumoria, järjettömän kiemuraisia juonirakenteita ja johdonmukaisen vastarintainen asenne.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
57 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.4.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.