Tuote on myyty käyttäjälle arska2609 hintaan 8 €

Kuvaus

Alkuperäinen tyydyttäväkuntoinen kasetti kuvan pehmeässä kotelossa. Kuvassa kulumaa, mutta hyvin katsottavissa. Tarkastettu Panasonicin nauhurilla 11.4.2024. Tyypillinen kuva suomalaiselle Dexa-nauhalle. Melko härski italialainen seksikomedia. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Rakkaus hotelli (1979)

Love Hotel All Service

aka Pensione amore - SerVizio completo ; Rakkaushotelli ; Pension pour jeunes filles ; Pensión de amor, sexo incluido ; Kärlekshotellet ; Ups and Downs of a Super Stud

Ryhmä: Ålandia Video Pictures

Gerry on nuori ja kuvankaunis kaveri jonka vanhemmat eräänä päivänä lähettävät isoäitinsä luo. Syy tähän on se että Gerry on muhinoinut perheen sisäkön kanssa eikä saa joutua enää intiimien seikkailujen houkutellemaksi.

Hänen isoäitinsä johtaa hotellia jossa viime aikoina ei ole käynyt erityisen paljon vieraita. Mutta Gerryn tulon myötä puhkeaa hotelli ja sen ympäristö kukkaan.
Miksi...? Koska Gerry osoittautuu erittäin hyvin "varustetuksi" kaveriksi. Huhu kulkee nopeasti ja yht´äkkiä suuret määrät "nälkäisiä" naisia jonottavat huonetta rakkaushotelliin. Mikä merkitsee ihanaa hetkeä kuuluisan Gerryn kanssa...

Ohjaus:
Luigi Russo

Käsikirjoitus:
Enzo Doria
Luigi Russo


Näyttelijät:
Christian Borromeo
Lory Del Santo
Marina Daunia
Clara Colosimo
Ajita Wilson
Angie Vibeker
Anna Valentino
Francesca Guidato
Marco Bonetti
Cosimo Milone
Francesco Bagagli
Piero Mazzinghi
Angela Belluzzi


Maa: Italy

Genre: Comedy
 


Id: 1020


MiscInfo:
Version with "Harley Video" -stickers also available.



Kuvasuhde: 1.78:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 21:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.