Kuvaus

215 sivua
Kovakantinen

Elämäni on muuttunut viime aikoina jotenkin sekavaksi. Miksi makaan havunneulasten, mustikanvarpujen ja kahden kivikovan kävyn päällä epämukavassa asennossa ja vakoilen omaa perhettäni kiikareilla? Miksi aina kun avaan television sen saman ajankohtaistoimittajan punakanvaaleat kasvot ilmestyvät ruutuun? Miksi en tiedä enää mitään musiikista ja bändeistä? Enhän edes tiedä kuka niistä bändin tyypeistä oikeasti on se Kent.

Tapaamme taas Bellan, jonka elämän sotkuja seurasimme pari vuotta sitten romaanissa “Ihana ja todella rakastettu (ja töissä menee myös superhyvin)”. On kulunut jo seitsemän vuotta siitä, kun Bella sai potkut Dramatenista. Nyt hän on naimisissa menestyvän tv-tähden Matten kanssa, ja hänellä on kaksi poikaa. Itse hän työskentelee TV4:n respassa ja miettii, että tähänkö hänen elämänsä ja unelmansa ovat johtaneet. Eikö hän saisikaan mitään enempää?

Matte luulee, että Bella on lähtenyt lomamatkalle, jonka hän huomaavaisesti hänelle osti. Bella luulee, että Matte on kesälomalla poikien kanssa maalla.

Käykin ilmi, että kummallakin on aivan toisenlaiset suunnitelmat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 18 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 96 vrk 18 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.