Tuote on myyty käyttäjälle Parsakaali hintaan 13 €

Kuvaus

Siitä laittoon taaksepäin yhteensopiva PS3. Rehellinen YLOD kone, ei kusetuksia.

Koneelle tehty kunnon reflow, asennettu CFW ja testattu, että kaikki alustan pelit toimii. Levarikin lukee kaikki formaatit, mutta työntää levyt ulos aika nihkeesti. Suositellaan avaamista ja putsaamista. Minulla ei riitä mielenkiinto.

Ihan sitten niille harvoille tiedoksi, että vaikka kone toimii nyt, niin REFLOW:t EI KESTÄ. Ei ole pitkäikäinen kone tuollaisenaan. Ainut optio on viedä/lähettää jonnekkin, jossa ne liitokset vaihdetaan uusiin ja mahdollisesti vaihdetaan pienempi RSX. Toinen vaihtoehto on repiä kaikki sisuskalut pois ja ulkoistaa virtalähde. Tässä sitten tulee muut ongelmat vastaan, esim. virtalähteen tuuletus ja 12V johdon on oltava tarpeeksi paksua ettei se sula. Tavan sähköjohto on liian ohutta, mutta ulkojatkoroikan piuha tuntuisi kestävän. Näissäkin varmaan eroja. Kuitenkin kestää huomattavasti paremmin, kun 40 päivää omaan tullut mittariin lisää. MUTTA TÄMÄKIN ON LAUENNUT MONTA KERTAA, ei ole ikuinen tämäkään. Suosittelen siis ensimmäistä vaihtoehtoa.

Konehhan on aukaistu edellisen omistajan toimesta rumasti ja rikottu se läppä kannesta mihin se ruuvi tulee kiinni. Kantta se saa siis lukittua. Samoin puuttuu se musta patterin pitäjä, (tyhjä) patteri on kyllä paikoillaan ja puuttuvat ruuvit lisätty. Nec Tokinit toimivat nopealla kokeilulla ja puhaltaa lämmintä ilmaa takaa, eli tahnat eivät ole täysin kuivuneet. Konsolissa käytön jälkeä, ei ole siistein malli tämä.

Voin mukaan laittaa ostajan halutessaan CECHL04:n jossa RSX on kunnossa (pelkkä emo). CPU:n rikoin minä. Varmasti joku Pelle Peloton ehjäisi tämänkin, mutta järkevin käyttää varaosiksi. Tämä siis extraa kaupanpäälliseksi, ettei tule sanomista. Siinä olisi 65 RSX tilalle. Muista mainita asiasta, jos otat. Ja jos joku tietää kuka suorittaa näitä RSX swappeja, niin voi laittaa viestikenttään vinkkiä. Minulla kun olisi näitä useampikin missä on oikea PS2 rauta sisällä, tämä Euroopan mallit ei oikein kiinnosta.

Pelkkä kone, ei piuhoja tai mitään muuta mukaan. Alustan koneen vielä ennen myyntiä. Tiedätte nyt mitä huudatte, ei kitinöitä jälkeenpäin. Kympin lähtöhinta ihan lukevan levarin takia.

Mieluiten nouto tai lähetys ostajan piikkiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 20:01
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
25.4. klo 14:20

Voin tehdä 40nm frankenstein modaukset CECHA, CECHB ja CECHC konsoleihin. Lisätietoja voi kysellä onefixsuomi@gmail.com

25.4. klo 20:20

Mailattu.