Kuvaus

Myyntiin avaamaton play station 5. Siitä upea lahja. Hankittu pojalle lahjaksi, mutta saikin itse ensin hankittua joten tämä jäi ylimääräisenä. Tästä uusi käyttämätön, hyvin vaikea saada levyasemalla oleva play station 5. En varaa. En lähetä postiennakolla.

Nouto tai rahat tiliin niin postitan ostaja maksaa postikulut

Yhteydenotto ja maksu on hoidettava 7 vrk:n kuluessa huutokaupan päättymisestä ellei muuta ole sovittu, tai katson kaupan puretuksi ja annan myös negatiivisen palautteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 2 h 37 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

950 € Sulkeutuu 108 vrk 2 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 5.5. klo 22:33

.

muokattu 5.5. klo 22:33

.

muokattu 5.5. klo 22:34

.

muokattu 13.1. klo 14:12

Laite näyttää olevan myynnissä "Modaus" käyttöön oletan joka selittää korkean hinnan, "SO1-Gxxxx" pitäisi vaan saada tietoon. näitä on mennyt ebayssa kovemmalla hinnalla.


""ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa"

9.1. klo 12:57

Hyvin outo henkilö todennäköisesti valehtelee, ei anna mitään tietoja ja käyttäytyy ristiriitaisesti, on parempi olla ostamatta täällä se on riskialtista.

8.1. klo 23:38

On ihan eri asia myydä "puoli-ilmaiseksi" ja markkinahinnalla. Tästä on ilmeisesti jo takuu umpeutunut ja on vanhaa mallia. Konsolien saatavuudessa ei ole ollut enää aikoihin mitään vaikeuksia. Kaupasta voi hakea uuden koska tahansa paljon halvemmalla.

8.1. klo 18:04

Ihan vaan vinkkivitonen että jos haluat että laite menee joskus kaupaksi niin kannattaisi vaikka vähän googlailla mikä on konsolien saatavuus tänäpäivänä. Tuohan on silkkaa kusetusta että tiedoissa väität että levyasemallisia olisi vaikea saada kun ei ole

8.1. klo 17:42

Jos et anna tietoja, vaan muriset ihmisille, kukaan ei osta sinulta mitään.

8.1. klo 16:52

Miksi kukaan maksaisi tuota hintaa kun kauppojen hyllyt ja verkkokaupat ovat pullollaan levyasemallisia konsoleita puolet halvemmalla?
Myyjä ei taida ymmärtää että huono saatavuus oli vuosia sitten, ei enää...

8.1. klo 17:08

Ja mikä ongelma kaikilla on tämän laitteen kanssa? Se on mun asia saanko myytyä sitä vai ei. Alkaa tympii näitä jatkuvia vittuiluja ilman aikomustakaan ostaa tätä ellei ole puoli ilmainen ???????????

8.1. klo 16:06

Kuuntele, mitä sanon, tai et koskaan myy tätä konsolia tuohon hintaan, koska se ei ole peruna, etkä ymmärrä, miten se toimii))

Näytä lisää (1) Näytä vähemmän