Tuote on myyty käyttäjälle palesquirrel hintaan 350 €

Kuvaus

Todella kova Japanilainen yhdistelmäkonsoli jolla onnistuu PC Enginen kirjaston pyörittely oli sitten kyseessä kortti tai CD! Duo-RX on julkaistu Japanissa 1994 joten tämä on Enginen viimeisintä saapumiserää. Täällä suunnalla vähemmän tunnetulle Enginelle on huikea kirjasto shmuppeja sekä muita helmiä kuten Akumajo Dracula X: Chi no Rondo, Bonkit, Bomberman, jne.

CD-levyjen kopiosuojaukset tulivat vasta myöhemmin ja Enginen CD-puoli taisi myös olla aluekoodivapaa, joten varmuuskopioiden ja Jenkkilevyjen pyörittely onnistunee.

Puhdistettu kokonaisuus sisältää konsolin, sopivan euro yleisvirtalähteen, AV-kaapelin sekä Enginen 2-nappisen ohjaimen.
Mukana myös sarjanumeroltaan konsoliin täsmäävän alkuperäinen laatikko ja styroxit!

Laitteen toimivuus testattu sekä HuCardeilla, aluperäisellä CDllä, että varmuuskopio CDllä. Hieman käytön jälkeä löytyy laitteista ja laatikossa muutamat rypyt ja kolhut. Laatikon sekä laitteiden ulkoinen kunto kuvien mukainen. Voin laittaa lisäkuvia tarpeen vaatiessa.

Lisäksi laitan mukaan muutaman HuCardin urheilua ja yhden CD:n testaamista varten!

Huomioi, että RX:n 6-nappinen ohjain, Japanilainen virtalähde sekä ohjekirja puuttuvat täydellisestä paketista.
6 napin ohjainta on saatavilla hyvin tarvikkeena, mutta vain erittäin harva peli käyttää sitä.

Huomioi myös, että tämä konsoli on lähes 30 vuotta vanha, alkuperäiskunnossa ja huoltamaton. Vaikka laite on todettu toimivaksi, sen ikä ja käytöstä johtuvat mahdolliset kulumat voivat vaikuttaa sen toimintakykyyn ja kestävyyteen. Konsolin ostaja hyväksyy tämän riskin ja en ota vastuuta mahdollisista tulevista vioista tai huoltotarpeista.

Noudettaessa testausmahdollisuus!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
350 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.