Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Haluatko osaksi ammattinyrkkeilijä Ivan Perälän kulmatiimiä 8.6. Leveli Fight Night V -ottelutapahtumaan Helsinkiin!

META-miljardööri Mark Zuckerberg oli osana Alexander Volkanovskin tiimiä UFC 298 -tapahtumassa helmikuussa. Nyt sinulla on mahdollisuus olla Suomen Mark Zuckerberg ja hankkia paikkasi olennaisena osana ammattinyrkkeilijä Ivan Perälän kulmatiimiä Helsingin Urheilutalolla 8.6. järjestettävässä Leveli Fight Night V -tapahtumassa.

Kun UFC-tapahtumassa Zuckerbergin rooli Volkanovskin tiimissä jäi varsin epäselväksi, Leveli Fight Night V -tapahtumassa Ivan Perälän tiimissä roolisi on selkeä ja tärkeä; tehtävänäsi on johtaa Ivan Perälän kehääntulo kulkemalla hänen edellään tiimilakanaa kantaen sekä ottelun erätaukojen aikana vastata muun muassa Perälän hammassuojien pesemisestä. Lisäksi ennen ottelua autat Ivan Perälän selkään siirtotatuointimainokset. Olet koko ottelutapahtuman ajan osa Ivan Perälän tiimiä päästen aistimaan pukuhuoneen tunnelmaa, kehääntulon ja ottelun jännitystä sekä toivottavasti myös voiton huumaa. Muistojen lisäksi saat tapahtumasta J. Valkila Oy:n valmistaman puisen muistomitalin sekä Perälän tiimipaidan!

Kuka Ivan Perälä?
-Nokialainen 27-vuotias ammattinyrkkeilijä, joka voitti ammattinyrkkeily.net -sivuston yleisöäänestyksessä "Vuoden Soturi 2022" -tittelin.
-aloitti ammattinyrkkeilijänä heinäkuussa 2022 ja on voittanut kaikki 7 tähän astista otteluaan!
-suomalaisen ammattinyrkkeilyn nouseva tähti
-urheilijasivut: https://www.facebook.com/ProBoxerPerala
-boxrec: https://boxrec.com/en/box-pro/922829


Mikä Leveli Fight Night V?
KOE AINUTLAATUINEN URHEILUTAPAHTUMA
Valmistaudu sykähdyttävään elämykseen, joka vie sinut ammattiurheilun sydämeen! Tämä tapahtuma ei ole vain kilpailu, se on näytös urheilun mestaruudesta, taidosta ja kunnianhimosta.

MONIPUOLISTA KILPAILUA JA VIIHDETTÃ
Tarjoamme kolme kiehtovaa 4 ottelijan yhden illan turnausta, jotka haastavat urheilijat eri lajeissa:

Show-Nyrkkeily: Taistelua valokeilassa säännöillä, jotka tuovat esiin nyrkkeilyn viihdyttävimmän puolen.

Ammattilaisthainyrkkeily: Tekniikkaa, voimaa ja perinnettä thainyrkkeilyn maailmasta.

Ammattilaispotkunyrkkeily: Kestävyyttä ja nopeutta vaativa potkunyrkkeilyn huipputaso.

Lisäksi, varaudu sydäntä sykähdyttäviin viihdeotteluihin, jotka räjäyttävät adrenaliinitasosi kattoon! Nämä erilliset ottelut takaavat, että ilta on täynnä yllätyksiä ja unohtumattomia hetkiä.

ILLAN HUIPENTUMA: IVAN PERÄLÄ
Pääottelussa koittaa hetki, jota et halua missata. Ammattinyrkkeilyn tähti, Ivan Perälä, valtaa areenan ja näyttää, miksi hän on noussut lajinsa kärkinimeksi. Tule todistamaan, kun tulevaisuuden legenda kirjoittaa historiaa.


Huutokaupan tuotto:
Huutokaupan tuotto käytetään Ivan Perälän ammattinyrkkeilyuran edistämiseen; otteluiden kustantamiseen sekä valmistautumiskustannuksiin. Huutokaupan järjestäjänä toimii Ivan Perälän manageri Markus Lammi (nimimerkki meciar81), ja voittohuudon laskuttajana Baltic Boxing Union Oy (y-tunnus: 2168556-3) ja näin ollen voittohuudon summa sisältää jo valmiiksi arvonlisäveron 24%.

Huutokauppaan osallistumalla huutaja sitoutuu voittaessaan toimimaan Perälän tiimin esimerkillisenä tiimin jäsenenä ammattinyrkkeilyn hengen mukaisesti. Samalla huutaja hyväksyy myös laajan näkymisen sosiaalisessa mediassa otteluun ja tiimijäsenyyteen liittyen.

Lisätiedot ja kysymykset: Markus Lammi (0504389793 / markusjuhani81@gmail.com)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
600 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 16:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.