Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Charcoal Gray Pal N64 konsoli RGB-modilla elikkä RGB scart kaapelilla saapi perus kelta-valko-puna kaapelia parempaa laatua pihalle koneesta. Modipiirin nimi on n64rgbvdc.

Mukaan konsoli, alkuperäinen musta/harmaa ohjain, Jumper Pak, alkuperäinen virtalähde ja tarvike RGB scart kaapeli. Tarkennettuna konsoli tukee siis Pal eli euroalueen Gamecube RGB scart kaapeleita, hyvä tietää mikäli tulevaisuudessa täytyy kaapeli vaihtaa.

Konsolin kotelossa suht paljon jälkiä siellä sun täällä, mutta ei mitään toimintaan vaikuttavaa. Modausta tehdessä on konsoli putsattu sisältä. Ohjain on putsattu sisältä ja ulkoa, tatti on rasvattu ja ok kuntoinen.

Komposiitin eli perinteisen kelta-valko-puna kaapelin tuki on poistettu modausta tehdessä jotta johdotus modaukselle onnistuu siten että nuo gamecube rgb scart kaapelit toimivat suoraan, eli lyhyesti sen takia että kone tukee markkinoilla myytäviä kaapeleita eikä tarvi omia väsäillä tms jos uudelle on tarve.

Kuvan peli ei kuulu kauppaan.
Postitus 6,90e tai nouto Pasilasta.

Lyhyt youtube video kuusnepan perus komposiitin ja rgb scartin eli tämän asennuksen kuvalaadusta, huom halpis kuvakaappari eli enemmänkin suuntaa antava pätkä:
https://youtu.be/eo54RhGKMkg

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


140 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 15:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.