Tuote on myyty käyttäjälle SithLord72 hintaan 6 €

Kuvaus

TUBULAR BELLS on MIKE OLDFIELDIN (s. 1953) vuonna 1973 julkaistu ensimmäinen studioalbumi.Levy ei kelvannut muille levy-yhtiöille, joten levykauppias Richard Branson joutui perustamaan Virgin-yhtiön (tulevan jättikonsernin ensimmäinen osa) levyn julkaisuun. Levystä tuli lopulta jättimenestys ja se on edelleen Virginin myydyin levy, vaikka levy-yhtiölle on levyttänyt myöhemmin monia hyvin tärkeitä ja suosittuja artisteja. Britannian albumilistalla levy nousi kärkipaikalle.

A-puoli nauhoitettiin syksyn 1972 aikana noin viikossa, ja B-puolta nauhoiteltiin 1973 vuoden keväällä pidemmällä aikavälillä. Nauhoituksessa on käytetty 16-raitaista nauhuria, joka oli tuohon aikaan uusi vekotin.

B-puolen ensimmäinen teema, sekä luolamiesosiota seuraava hyvin hidas teema on sävelletty Oldfieldin ollessa 15-vuotias. Tuolloin häntä vaivasi levottomuus ja hän rauhoitti itseään säveltämällä rauhallista musiikkia. B-puolen loppu on "Sailor's Hornpipe" niminen merimieslaulu. Siihen nauhoitettiin alun perin puheraita, mutta sitä ei otettu käyttöön ennen kuin vasta myöhemmin Exposed kokoelmalla julkaistulla versiolla.

Soitinlistassa näkyvä "piltdown man" -soitin viittaa B-puolen karjuntaan. Sana tarkoittaa ihmisen esi-isäksi väitettyä löydöstä, joka paljastui lopulta huijaukseksi. Levyn takakannesta ei käy ilmi, että myöhemmin monia Oldfieldin levyjä tuottanut Tom Newman soittaa B-puolen lopussa akustista kitaraa. "Double speed guitar" on puolinopeudella soitettu kitara.  Levyn A-puolen alkua on käytetty Manaaja -elokuvassa.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 1983 cd-painos. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros).  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä ja 2-3 cd-singleä:

Kappalelista:

"Part One" – 25:00

"Part Two" – 23:50

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.4.2024 20:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.