Kuvaus

Mies hevosena



Richard Harris on englantilainen hienostoherra, joka otetaan vangiksi Sioux-heimoon ja saa tehtäväkseen palvella heimon päällikön iäkästä äitiä (Judith Anderson). Vähitellen hän omaksuu heimon elämäntavat ja ihastuu päällikön viehättävään siskoon.

Ennen kuin intiaanit voivat hyväksyä valkonaaman kunnialliseksi ja tasavertaiseksi jäsenekseen on hänellä edessään koettelemus, Sun Vow. Tämä brutaali intiaanirituaali on jotain sellaista, jota sivistynyt ihminen ei kykene edes kuvittelemaan.



__________________________________________________________

Mies hevosena - paluu

Lordi John Morgan (Richard Harris) on englantilaisen aristokratian "sivistyneisyyden" sokaisema palatessaan villiin länteen etsimään elinvoimaista ja karua elämäntapaa, jota hän aikoinaan harjoitti ylpeän intiaaniheimon parissa.

Etsimänsä sijaan Morgan löytää silkkaa tuhoa: hänen ottoveriveljiensä ja häikäiletmättömän saalistajan ja tämän kannattajien välillä on käyty raaka ja verinen sota.

Harvennettuina, orjuutettuina ja riistettyinä kodistaan heimon ainoa toivo yhdistymisestä ja paluusta muinaisiin tapoihinsa ja pyhälle maalleen lepää nyt Morganin - miehen jota he kutsuvat hevoseksi - harteilla...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 109 vrk 21 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 109 vrk 21 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.