Kuvaus

Maijaliisa Dieckmann: KARTANON AAVERATSASTAJA. Päällyksen kuva Matti Kota. 1990 WSOY. 111-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kartanon aaveratsastaja (1990). Leivintuvan Selma on tarinankertoja vailla vertaa. Kaarina ja pikkupiiat saavat kuulla kutkuttavan kertomuksen suuresta rakkaudesta, kauniista kartanosta sekä salaperäisestä aaveratsastajasta. Mutta Kaarina ei olisi mikään hupakko, hän ei Selman loruihin uskoisi. Vai uskoisiko sittenkin? Kaunis tarina laittaa Kaarinan mielen kuohuksiin. Pian olisivat edessä elonkorjuujuhlat ja ripillepääsy - alkaisi aikuisen elämä ja vastuu. Maijaliisa Dieckmannin herkkä ja luonnonläheinen nuorenromaani kertoo rippikouluikään ehtineestä Kaarinasta, joka elää vahvasti mielessään aaveratsastajan arvoituksen ja saa lopuksi kokea oman, suloisen salaisuutensa.

Maijaliisa Dieckmann (s. 1934 Mellilä) on porvoolainen lasten- ja nuortenkirjailija, joka on tehnyt elämäntyönsä luokanopettajana. Esikoisteos Pakene luostariin (1977) oli hänen ensimmäinen historiallinen nuortenromaaninsa; niistä uusin, 15:s, on Fredrika-rouvan koulu: Kertomus 1800-luvun puolivälin Porvoosta (2007). Lisäksi Dieckmann on julkaissut mm. lastenkirjasarjat Merirosvo Svarttis (1996–2007)  ja Ville Romunen (2004–2009), joukon muita lasten- ja nuortenkirjoja sekä aikuisten teokset Ikiomat isovanhemmat: Kokemus, viisaus, elämäntaito (2002), Rohkea nainen: Viisautta ja pitkää ikää (2005) ja Muurin takana soi mandoliini (2007). Maijaliisa Dieckmannille on myönnetty Topelius-palkinto teoksesta Luostarin Piritta (2003).


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 7 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 106 vrk 7 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.