Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä vähän vanhempi, mutta edelleen enemmän kuin käyttökelpoinen 15-tuuman MacBook upealla Retina-näytöllä, perusmallia suuremmalla 16GB muistilla, nopealla 256GB SSD-Flash-muistilla ja tehokkaalla i7-neliydinprosessorilla (prosessori on tehokkaampi kuin esim. vuoden 2016 MacBook Pro 13:n kaksiydinprosessori).

Koneeseen on asennettu moderni ja tietoturvallinen macOS Ventura (OCLP) -käyttöjärjestelmä. Natiivisti kone tukee macOS Catalinaa.

Tarkemmat speksit löytyvät alla olevasta linkistä ja kuvankaappauksista.

https://support.apple.com/en-us/112576

Kone on kaiken kaikkiaan siistissä kunnossa. Sitä ei ole tiputeltu mihinkään, eli kulmat eivät ole rutussa tai kannet lommoilla. Näytössä on muutamia jälkiä/naarmuja, jotka oikeastaan näkyvät vain ruudun ollessa sammutettuna. Näytössä ei ole kuolleita tai kuumia pikseleitä eikä valovuotoa ja saranat pitävät näytön jämäkästi halutussa asennossa.

Akun kunto on koneen ilmoituksen mukaan hyvä, mutta käytännössä sen varauskyky on vain piirun yli puolet uuden akun varauskyvystä. Normaalikäytössä akku kestää n. 3.5 tuntia kuitenkin.

Mukaan tulee itse koneen lisäksi alkuperäinen laturi, joka on vähemmän hienossa kunnossa kuin itse kone. Johdon muoviosan repeymiä on jouduttu paikkailemaan sähköteipillä muutamista paikoista. Laturi kuitenkin toimii niin kuin kuuluukin.

Koneelle on tehty nyt seuraavat toimenpiteet ennen myyntiin laittoa:

- kone on puhdistettu sisältä ja ulkoa;
- oma Apple ID sekä Etsi laite -toiminto on poistettu käytöstä;
- SSD-levy on tyhjennetty kokonaan;
- asennettu oletusasetuksin uusin suomenkielinen macOS Ventura -käyttöjärjestelmä;
- asennettu kaikki saatavilla olevat tietoturva- ja ominaisuuspäivitykset käyttöjärjestelmään;
- asennettu väliaikaisesti coconutBattery-ohjelma, jolla on varmistettu akun tarkka kunto.

Tämän lisäksi koneeseen on asennettu Tori.fi:stä ostettu suomenkielinen Microsoft Office 2021 for Mac -toimisto-ohjelmapaketti (sis. Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Kyseessä on kertamaksullinen ja ikuinen lisenssi, joka ei myöskään vaadi Microsoft-tiliä toimiakseen, enkä kyllä välttämättä tätä edes yhdistäisi omaan Microsoft-tiliini.

Näitähän myydään siellä muutamilla kympeillä, joten jokainen voi tehdä omat johtopäätökset siitä, eli mitään takuuta en tuon ohjelman toiminnasta anna, mutta ainakin asennushetkellä se asentui, päivittyi, aktivoitui ja käynnistyi niin kuin kuuluikin.

Enemmän, suurempia ja parempilaatuisia kuvia kohteesta löytyy oheisesta linkistä:

https://drive.google.com/drive/folders/157wZ9Wj2vrsXVv78viVknvlo_2VmKNnv?usp=sharing

Heti-käyttövalmis paketti, eli vain virta päälle ja käyttämään.

Nettohinta on 145,00 euroa (+7,00 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


145 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.5.2024 11:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.