Tuote on myyty käyttäjälle theadmin hintaan 50 €

Kuvaus

Myynnissä vanhempi, mutta edelleen enemmän kuin käyttökelpoinen Applen kannettava oikeastaan kaikenlaiseen käyttöön. Erityisen hyvin tämä sopii vaikka aloittelevan SwiftUI-koodarin harjoituskoneeksi, koska koneessa on US-näppäimistö. Skandinaaviset merkit tulevat kyllä  näkyviin tutuilta paikoiltaan, mutta näppäimistössä on siinä kohtaa vain toiset merkit. 

Lisätietoa mallista suoraan Applen sivuilta ja kuvankaappauksista:

https://support.apple.com/fi-fi/112604

Kone on -- varsinkin ikäisekseen -- erittäin hienossa kunnossa. Pientä kosmeettista normaalia käytönjälkeä varmasti löytyy, mutta näyttö on naarmuton, siinä ei ole kuolleita tai kuumia pikseleitä eikä valovuotoa ja saranat pitävät näytön jämäkästi halutussa asennossa. Akun kunto oli n. 70% uuden akun varauskyvystä, mutta akku oli sen verran pullistunut (tai oikeastaan jo revennyt), että turvallisuussyistä poistin sen koneesta. Tuo akku on tallella ja sen saa halutessaan mukaan.

Ja jos tähän haluaa ostaa uuden akun, niin sen asentaminen on hyvin helppoa, eli ei mitään erikoistyökaluja tai liimailuja, niin kuin uusimmissa malleissa. Vain yksi liitin ja kaksi ruuvia kiinni, siinä se (myös ruuvit ovat tallella).

Koneen mekaanisen kovalevyn tilalle on vaihdettu nopea 120GB SSD-levy (järjestelmälevy) ja DVD-aseman tilalle on asennettu 500GB HDD-levy, eli levytilan ei pitäisi ihan heti loppua kesken.

Koneelle on tehty nyt seuraavat toimenpiteet ennen myyntiin laittoa:

- oma Apple ID sekä Etsi laite -toiminto poistettu käytöstä;
- molemmat levyt ovat tyhjennetty kokonaan;
- asennettu oletusasetuksin suomenkielinen macOS High Sierra -käyttöjärjestelmä, jonka jälkeen se on päivitetty modernimpaan macOS Catalinaan.

Mukaan tulee itse koneen lisäksi ok-kuntoinen Applen alkuperäinen laturi ja Crumplerin puolikuva suojalaukku.

Enemmän, suurempia ja parempilaatuisia kuvia kohteesta löytyy oheisesta linkistä:

https://drive.google.com/drive/folders/1ZXGsHDkrLGoBNo3KVftHm86oTbeaGANd?usp=sharing

Heti-käyttövalmis paketti, eli vain virta päälle ja käyttämään.

Nettohinta on 50,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 14:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.