Kuvaus

TEKIJÄ: Riley, Lucinda
TEOKSEN NIMI: Kuun sisar : Tiggyn tarina

Sidostyyppi: Sidottu, ei kansipapereita (kovakantinen)
Teoksen kuntoluokitus: K3+ (hyvä +)
ISBN: 9789522796691
Kustantaja: Bazar
Painovuosi: 2020
Painos: 1
Kieli: suomi
Sivumäärä: 779
Muu(t) tekijät: Pekkanen, Hilkka
Sarja: Seitsemän sisarta 5
Teoksen mitat: korkeus: 215 mm, leveys: 141 mm, paksuus: 57 mm, paino: 866 g

Muuta: hieman kolhua reunoilla ja kulmissa, hieman tahraisuutta kansissa

Esittelyteksti: Lucinda Rileyn uutuusromaani Kuun sisar vie Tiggyn tarinan mukana uskomattomalle matkalle Skotlannin ylängöiltä Espanjan Granadaan ja Etelä-Amerikasta New Yorkin parrasvaloihin. Tiggy D’Aplièse on aina luottanut intuitioonsa, eikä hän epäröi tarttua lordi Charlie Kinnairdin tarjoukseen lähteä villieläinten hoitajaksi syrjäiseen kartanoon Skotlannin ylämaille. Tiggyn on vaikea käsitellä adoptioisänsä Papa Saltin kuolemaa, sillä hänestä tuntuu kuin tämä olisi edelleen läsnä. Lumisessa Skotlannissa Tiggy löytää lopulta jäljet omille juurilleen, Andalusian auringon lämpöön. Toukokuisena yönä vuonna 1912 syntyy Sacromonten romaniyhteisöön kitaroiden sävelten saattelemana pieni, tulisieluinen tyttölapsi. Lucìa kasvaa kaunottareksi ja tanssii, tanssii niin kuin ei kukaan muu. Hänen helmansa hulmahduksessa ja hänen korkojensa iskuissa on sellaista paloa ja taikaa, että New Yorkin showtaivaan tähdetkin ovat polvillaan tämän tinkimättömän flamencotaiteilijan edessä.

TOIMITUSKULU: Toimituskululuokan D mukaan (ks. luokkakohtaiset hinnat sopimusehdoista). Toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat toimituskululuokan D hinnalla. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu.

Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, missä on saatavilla koko valikoimamme nopealla toimituksella. Toimitustapoina Posti, Schenker ja Matkahuolto. Myös kotiinkuljetukset. Voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla tai PayPalilla. Lahjoitamme jokaisesta verkkokaupastamme ostetusta tuotteesta 10 snt Mannerheimin Lastensuojeluliiton työlle lasten ja nuorten hyväksi. We ship all over the world!

Me myös ostamme kirjoja koko Suomesta kotoa noudettuna.

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13 €
Sulkeutuu 97 vrk 7 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 97 vrk 7 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.