Kuvaus

Lizzie McGuire Vol. 1 - Voi Ei, Äiti  -  DVD


Alkuperäisnimi:  Lizzie McGuire 1

 

Lizzien kiusaukset

Lizzie kutsutaan vuoden kuumimpiin bileisiin, mutta tyttö ei voi mennä, koska perheellä on muuta mielessä. Ja mikä pahinta: Lizzien bestis Miranda saattaa mennä juhliin ilman häntä.

Pukeutumispulma

On taas tullut aika ottaa luokkakuvat, ja Lizziellä ei ole mitään päälle pantavaa! Äiti vaatii, että tyttö laittaa päälle mummon neuloman villapaidan. Totaalinen nolostuminen odottaa.

Kuohuntaa koulussa

Lizzie laittaa vahingossa liikenteeseen Katea, koulun suosituinta tyttöä, koskevan juorun. Miranda ottaa syyn niskoilleen, mutta Lizzie yrittää kerätä rohkeutta tunnustaakseen, että hän on juorun takana. Samaan aikaan pikkuveli Matt nimeää luokkansa lemmikkiliskon pikku-Lizzieksi…

Rytmikäs Lizzie

Lizzie on tottunut olemaan keskiverto kaikissa urheilulajeissa, mutta sitten hän huomaa olevansa uskomattoman lahjakas rytmisessä voimistelussa, jota yleisesti pidetään koko maailmankaikkeuden nörteimpänä urheilumuotona.

Voi ei, äiti!

Lizzie tykkää Jo-äidistään, mutta on samalla innoissaan päästessään pois äidin helmoista viikonloppuretken ajaksi. Lizzien hymy hyytyy hänen kuullessaan, että äiti tuleekin mukaan valvojaksi. Mattin ja isän on vain pärjäiltävä naisväen ollessa tien päällä…

Mikä sinusta tulee isona?

Gordo ei saa kiitettäviä, vaikka mitä tekisi! Jos Gordo ei pysty korjaamaan tilannetta, hän voi heittää hyvästit ammattihaaveilleen. Lizzie ja Mirandakaan eivät ole mielissään urasoveltuvuustestin tuloksista. Samaan aikaan Matt-veli vaihtaa nimensä ja vaatii, että häntä tulee puhutella nimellä ”M-Dogg”.

 

 

Pääosissa:
Hilary Duff, Adam Lamberg, Lalaine , Jake Thomas, Hallie Todd, Robert Carradine

 

 

 

Kesto
93 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-7

R2

Ruotsijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,95 €
Sulkeutuu 66 vrk 21 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 66 vrk 21 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.