Kuvaus

Liselotte Johansson: MITÄ USKOO JA TOIVOO. Käsikirjoituksesta suomentaneet Päivi ja Kaj Aalto. Kansi: Maarit Mäkelä. 1989 RV-Kirjat. 126-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Mitä uskoo ja toivoo (1989) on elämänläheinen kertomus pyörätuoliin sidotusta Saarasta. Se on realistinen olematta silti ihanteellinen. Se välittää kuvan Jumalasta, joka rakastaa. Saara on aivan tavallinen viisitoistavuotias ruotsalaistyttö. Hän asuu taiteilijaisänsä kanssa, sillä hänen vanhempansa ovat eronneet. Saara haluaa olla ihan tavallinen tyttö. Se ei vain aina oikein onnistu, sillä hän ei pysty kävelemään. Vaikka hän tuntee itse sopeutuneensa pyörätuoliin – ainakin toisinaan – muut ihmiset eivät näytä oikein tietävän, kuinka häneen pitäisi suhtautua. Voisiko hän koskaan elää normaalia elämää? Onko hänen mahdollista luoda todellisia ystävyyssuhteita? Voiko kukaan rakastua häneen? Välittääkö Jumalakaan?

Teos voitti vuonna 1986 järjestetyn yhteispohjoismaisen kristillisen kirjoituskilpailun. Se on suomennettu käsikirjoituksesta eikä siinä ole alkuperäistekstin nimeä eikä mainintaa siitä onko teos ilmestynyt ruotsiksi. Kirjoittaja Liselotte Johansson saattaisi olla nykyinen pastori, kirjailija ja Trots allt ja Pilgrim -aikakauslehtien toimitusneuvoston jäsen, joka on julkaissut mm. teokset Svarta fåglar (1992), Barmhärtighet (1994) ja Alla paradis är inte stängda: Om förlust och försoning (1999).
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 22 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 100 vrk 22 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.