Kuvaus

Erittäin siistikuntoinen, kerran luettu, kovakantinen, suomenkielinen:

Luca Caioli: Lionel Messi - Poika josta tuli jalkapallolegenda (Minerva 2013)

"Argentiinalainen Lionel "Leo" Messi on valittu maailman parhaimmaksi jalkapalloilijaksi vuosina 2009, 2010 ja 2011. Hän on rikkonut ennätyksiä ja voittanut mestaruuksia - ja on kiistatta oman ikäpolvensa menestynein pelaaja.

Leo kärsi pienenä kasvuhäiriöstä, johon tarvittiin hormoonihoitoa. Barcelona tarjoutui maksamaan hoidot sillä ehdolla, että 13-vuotias Messi siirtyisi seuraan. Niinpä hän muutti isänsä kanssa Espanjaan, perhe muutti hänen perässä. Sopeutuminen uuteen maahan ei ollut kuitenkaan mutkatonta. 

Messi nousi Barcelonan edustusjoukkueeseen 17-vuotiaana syksyllä 2004 ja vakiinnutti pian paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa. Messi on lukeutunut myös Argentiinan maajoukkueen vakiokalustoon.

Nuoren supertähden tiestä jalkapallomaailman huipulle kertovat Messin itsensä lisäksi hänen vanhempansa ja sukulaisensa sekä hänen valmentajanssa Argentiinassa ja Barcelonassa. 

Luca Caioli on tunnettu italialainen urheilutoimittaja, joka on työskennellyt televisiossa mm. Italiassa, Britanniassa ja Ranskassa. Nykyään hän toimii Sky Italia -televisiokanavan sekä II Corriere della Sera -lehden kirjeenvaihtajana Espanjassa. Caioli on kirjoittanut henkilökuvat Fernando Torresista, Ronaldinhosta sekä Zinedine Zidanesta. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Sulkeutuu 3 vrk 5 h 45 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3,50 € Sulkeutuu 3 vrk 5 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.