Tuote on myyty käyttäjälle oolesmp hintaan 7,30 €

Kuvaus

Kaikki Lethal Weapon eli Tappava ase -elokuvat yhdessä kotelossa. Kaikki levyt hyvässä kunnossa. Kotelossa joitain tahroja kansissa ja pientä pintavauriota, kaksi levynpidikettä rikki niin, ettei niihin saa levyä kiinni. K-15, maakoodi 2.

LETHAL WEAPON (DIRECTOR'S CUT)

Actionleffa vuodelta 1987. Pääosissa Mel Gibson ja Danny Glover. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 18:lla kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 1.85:1. Kesto n. 113min.

LETHAL WEAPON 2 (DIRECTOR'S CUT)

Actionleffa vuodelta 1989. Pääosissa Mel Gibson ja Danny Glover. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 18:lla kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 2.35:1. Kesto n. 114min. Extrana "Stunts and Action Featurette".

LETHAL WEAPON 3 (DIRECTOR'S CUT)

Actionleffa vuodelta 1992. Pääosissa Mel Gibson, Danny Glover ja Joe Pesci. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 18:lla kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 2.35:1. Kesto n. 116min.

LETHAL WEAPON 4

Actionleffa vuodelta 1998. Pääosissa Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock ja Jet Li. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, saksaksi ja espanjaksi (Dolby Digital 5.1). Tekstitykset 19:llä kielellä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, sekä lisäksi englanniksi ja saksaksi huonokuuloisille. Kuvasuhde 2.35:1. Kesto n. 122min.

Kaksipuoleinen DVD, kääntöpuolella extrat: Pure Lethal, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, haastatteluja, B-Roll Footage ja trailereita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 22:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.