Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. KOVANAAMA. Korkeajännitys 1/1986. Julkaisija Oy Semic. Vastaava toimittaja U-M Kankaanpää. Kannen Piirtäjä: Philpott. Alkuperä: Commando 1806 (1984). Piirtäjä: Gordon Livingstone. Teksti: C. G. Walker. 68-sivuinen nidottu kirja, kannen ja selän taitteissa alkavaa repeämää, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kovanaama (1986; The Hard Case 1984): Hänen ammattinsa oli aukoa luvatta toisten kassakaappeja. Mutta sodan melskeissä se taito johti urotekoon – ja uuteen elämään!

 

2. NORMANDIAN KETUT. NELJÄ RAJUA SOTASEIKKAILUA! SARJAKUVINA. Korkeajännitys 3/2008. Commando, Iso-Britannia. Toimittaja  Asko Alanen. Suomentaja Antti Poussa. 1995 Egmont Kustannus Oy Ab. 260-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.


s. 5. Partisaanien tulikaste. Natsi-Saksa oli miehittänyt entisen asetoverinsa Italian vuonna 1943. Vastaiskuun ryhtyi useita maanalaisia ryhmiä kautta saapasmaan. Luca Mancini ja Gino Rossi olivat kaksi saksalaisia vihaavaa nuorukaista, joiden piti todistaa pärjäävänsä taisteluissa ennen kuin heidät hyväksyttiin partisaanien sakkiin.

s. 69. Burman sotamuuli. Keväällä 1943 liittoutuneet kävivät katkeria taisteluja Burman herruutta havittelevien japanilaisten kanssa. Harry Porter oli komentolinjassa alhaisin hanttihommien mosuri. Sankaruuteen koitti kuitenkin uudenlaisia mahdollisuuksia, kun hän eksyi osastostaan ja sai taistelutoverikseen jääräpäisen karvaturvan.

s. 133. Normandian ketut. Normandian D-Dayn useat maahanlaskuoperaatiot hajautuivat vaarallisen kauaksi aiotuista kohteistaan. Kapteeni Matt Parker linnottautui pieneen ranskalaiskylään odottamaan maanmiesten etenemistä. Wermacht järjesti pienelle ja pahoin kolhitulle amerikkalaisten laskuvarjojääkärien ryhmälle ronskinpuoleista ajankulua.

s. 197. Metallin jytinää. Raskaalla tykillä varustettu venäläinen KV2-tankki oli vaikea ohjata ja se oli suuri maali vihollisen tulitukselle. Se oli myös niin jykevätekoinen, että panssaritorjunnan piti osua lähietäisyydeltä ja suoraan. Tarina kertoo eräästä miehistöstä, joka raivasi metallihirviöllään tiensä läpi sodan myllerryksen.

Kers. Kiven th-palsta: Sotahevoset, Laskuvarjonuket

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 6 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 105 vrk 6 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.