Kuvaus

Best Friend s on pienille koirille ja koiranpennuille soveltuva pienikokoinen pallo, joka soveltuu erinomaisesti noutoleikkeihin niin sisällä kuin ulkona. Hyvin pomppiva, vinkuva ja helposti pestävä pallo on valmistettu kestävästä kumista ja siinä on miellyttäväntuntuinen, kuvioitu pinta. 

Riittävä liikunta on koiran hyvinvoinnin perusta. Yhteinen leikkiminen vahvistaa omistajan ja koiran välistä suhdetta ja ylläpitää koiran hyvää kuntoa. Leikkiminen ehkäisee liikalihavuutta, purkaa koiran ylimääräistä energiaa ja pitää koiran mielen virkeänä.

Best Friend testaa lelujaan säännöllisesti haitallisten kemikaalien osalta. Lemmikkiä tulee valvoa leikkimisen aikana ja poistaa rikkoontunut lelu käytöstä.

+

Kirkkaan väristä Best Friend Jolly lelua on hauska kannella ja riepotella! Pehmeä ja joustava lelua ei vahingoita koiran suuta tai hampaita. . Koko n. 30 cm.

Pehmoisia leluja on ihana kannella, puistella ja riepottaa! Oma pehmolelu tuttuine tuoksuineen on myös monen koiran lohtuna esimerkiksi pennun muuttaessa uuteen kotiin tai koiran joutuessa vieraaseen hoitopaikkaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 6 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 11 vrk 6 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.