Tuote on myyty käyttäjälle Tontsa70 hintaan 4 €

Kuvaus

Myytävänä kuvien dvd. 

Avaamaton, muovissa! 

Leiwoset - Sekakuoro Leiwoset valmistautuu elämänsä keikkaan. Ratkiriemukas yhdessäolo ja läheiset ihmissuhteet ovat tärkeitä, kun kuorolaisten moninaiset ongelmat tuppaavat laimentamaan laulunautintoja.

Aino - Hedhanttaus - tuo nykyajan IT-alan kovan kilpailun menestyksekäs ase! Kuka voittaa ja kuka häviää, kun pelinappuloina sekä pelaajina ovat nuoret ihmiset?

Remes - Syrjäseudun pahaa-aavistamattomat maalaismiehet vedetään mukaan scifinkatkuisen painajaisyhteisön toimintaan. Mutta kumman seura on toiselle kummempaa?

Mestarietsivä Asko - Candy Fellows -jaksosta tuttu liikemies Asko Raappana kokeilee uusiutumista ja yksityisetsivän uraa. Jokin muuttuu, mutta mikä?

Kesä - Idylliseen suveen sijoittuva kertomus riisuu ihmisiltä paitsi vaatteet myös turhat ennakkoluulot ja kaupunkilaisen tekopyhyyden. Toiseen tutustumiseen ei kesäyössä paljoa vaadita, kun jo lempi leiskuu valtoimenaan.

Ohjaajat Taneli Mäkelä, Mikko Mattila 

Pääosissa: Antti Litja, Irina Björklund, Jukka Rasila, Kari Ketonen, Kristiina Elstelä, Leena Uotila, Martti Suosalo, Matti Onnismaa, Outi Condit, Pertti Sveholm, Pirkka-Pekka Petelius, Pirkko Hämäläinen, Tommi Korpela, Vesa Vierikko

Kesto 3h 32min + 11min extrat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 13:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.