Tuote on myyty käyttäjälle Ranepe hintaan 5,50 €

Kuvaus

Rakastetun laulajan KATRI HELENAN (s. 1945) koko ura vuodesta 1963 lähtien on koottu syksyllä 2012 ilmestyneelle kokoelmalle SINIVALKOINEN, KLASSIKOT KUUDELTA VUOSIKYMMENELTÄ. Tuplalevyllä on kaikkiaan 46 kappaletta.

 

Tuplalevy on uusi. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 1,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 2,60 euros, other countries 3,00 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 1,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 2 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

KAPPALELISTA:

CD1

Poikien kuvat Puhelinlangat laulaa Lui Minne tuuli kuljettaa Letkis Katupoikien laulu Paikka auringossa Kaunis maailmain Ei kauniimpaa Maailman pihamaat Äänesi mä kuulen Kuudenikäinen Kun laulaa saan Anteeksi suo Nuoruus on seikkailu Vasten auringon siltaa Paloma Blanca Syysunelma Lintu ja lapsi Ystävä Soittaja Katson autiota hiekkarantaa Katson sineen taivaan

CD2

Mun sydämeni tänne jää Kun minuun kosketat Johnny Blue Vain hieman rauhaa On elämä laulu Me teimme sen Kaupunki on niin kuin äiti Almaz onnen lapsi Anna mulle tähtitaivas Sydäntango Tule luo Mä rakastan sun kitaraasi Näin alkaa rakkaus Minä maa sinä kuu Lähemmäksi Vie minut Kun kellohame heilahtaa Silta yli synkän virran Minä toivon Sen teen Elämänlangat Tulet aina olemaan Vieras sisar

Rakastetun laulajan KATRI HELENAN (s. 1945) koko ura vuodesta 1963 lähtien on koottu syksyllä 2012 ilmestyneelle kokoelmalle SINIVALKOINEN, KLASSIKOT KUUDELTA VUOSIKYMMENELTÄ. Tuplalevyllä on kaikkiaan 46 kappaletta.

Tuplalevy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6,00 euros, other countries 6,00 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

CD1
Poikien kuvat
Puhelinlangat laulaa
Lui
Minne tuuli kuljettaa
Letkis
Katupoikien laulu
Paikka auringossa
Kaunis maailmain
Ei kauniimpaa
Maailman pihamaat
Äänesi mä kuulen
Kuudenikäinen
Kun laulaa saan
Anteeksi suo
Nuoruus on seikkailu
Vasten auringon siltaa
Paloma Blanca
Syysunelma
Lintu ja lapsi
Ystävä
Soittaja
Katson autiota hiekkarantaa
Katson sineen taivaan

CD2
Mun sydämeni tänne jää
Kun minuun kosketat
Johnny Blue
Vain hieman rauhaa
On elämä laulu
Me teimme sen
Kaupunki on niin kuin äiti
Almaz onnen lapsi
Anna mulle tähtitaivas
Sydäntango
Tule luo
Mä rakastan sun kitaraasi
Näin alkaa rakkaus
Minä maa sinä kuu
Lähemmäksi
Vie minut
Kun kellohame heilahtaa
Silta yli synkän virran
Minä toivon
Sen teen
Elämänlangat
Tulet aina olemaan
Vieras sisar

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 6:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.