Tuote on myyty käyttäjälle jyhu28 hintaan 14 €

Kuvaus

Myydään kuvien mukainen täysin siisti kovakantinen kansipaperillinen kirja: Kaipuu pyhyyteen. Takakansipaperin yläreunassa yksi pieni 1cm repeämä, muutoin kirja uudenveroinen.

Kirjailijat: Marianne Kantonen, Veijo Koivula & Eeva Zitting. ISBN 9789527168103. Kustantaja: Väyläkirjat. Sivumäärä: 180. Julkaisuvuosi 2016.

Kaipuu pyhyyteen -kirja on ekumeenisen ikonikirjasarjan päätös Kaipuu pyhyyteen on itsenäinen päätösosa ekumeeniselle ikonikirjasarjalle, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Ikkuna pyhyyteen (2011) ja Pyhyyden lähteillä (2013). Uudessa kirjassa on esillä joensuulaisen ikonimaalarin Eeva Zittingin 34 ikonia. Kaksi tunnettua tietokirjailijaa, ortodoksinen uskonnonopettaja Marianne Kantonen Hämeenlinnasta ja luterilainen rovasti Veijo Koivula Oulusta, ovat laatineet kuviin selitys- ja mietiskelytekstit. Molemmat ovat kirkkojensa edustajia Suomen ekumeenisessa neuvostossa. Teoksessa esiteltävien ikonien aiheet liittyvät Kristuksen elämään ja vertauksiin, Jumalanäitiin ja Vanhan testamentin pyhiin. Lisäksi ikoneissa on kuvattu itäisiä ja läntisiä pyhiä naisia ja miehiä kirkon varhaisilta vuosisadoilta 1900-luvun äiti Teresaan asti. Ikonimaalaus on erityisesti ortodoksisen kirkon kuvaperinnettä, mutta ikonitaide on edistänyt merkittävästi myös ekumeenista kanssakäymistä Suomessa. Kirjoittajat sanovatkin kirjalla olevan saman tähtäyspisteen: kristillisen uskon syvempi ymmärtäminen ekumeenisessa hengessä.

 

 

Ostajalle 4,60e postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.3.2024 22:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.