Kuvaus

Vanha kahvikuppi on posliinia ja n. 100 vuotta vanha. Tehdas Carl Tielsch Altwasser, Saksa. Valmistaja perusti tehtaan vuonna 1845 ja se toimi hyvin, työllisti ihmisiä ja kaikki hymyili, kunnes Euroopan tyhmyrit rupesivat intoilemaan sotaa....ymmärtämättä mitä se oikein tarkoittaa. Suurinmat sotaa ulisevat valtiot olivat Ranska, Britannia ja BRITANNIAA tuki idässä olevan jättivaltio Venäjä ja heidän naivi tzaari....Muut valtiot ovat röyhkeitä, sanottiin Wien kaupungin kaduilla ja Itävalta-Unkari valtio halusi aseistaa itseään, samaan imuun meni Saksa. Alkoi koko Euroopan tyhmin teko, maailmansota ja kun se loppui, ei Eurooppa ollut enää mikään älykkäiden paikka, vaan surullisia typeryksiä täynnä.  Länsirintamalla ei mitään uutta, Saksa ja Ranska sotivat VERDUN, SOMME paikkakunnat jne.. ja ei metriä eteen tai taakse. Voiko mikään mennä vielä huonommaksi ?

Kyllä voi ja se meni !  Britannia ja Ranska ottivat jättimäisiä isoja raha lainoja USA::sta ja ostivat heiltä aseita ammuksia jne.. USA:n Setä Samuli hymyili leveästi ja sytytti sikaarin: " Sotikaa pojat ja ampukaa toisianne. Älkää vielä lopettako sotimista, rauha on tyhmää ....."

Sitten konjakki lasin takana oleva isorikas äkkiä vakavoitui....voi hitto jos Britannia ja Ranska häviävät sodan ja ajautuvat köyhyyteen, he eivät pysty maksamaan velkoja ja korkoja meille takaisin.....paniikki iski !

He omistivat lehdet ja uutistalot, äkkiä alkoi Saksan ja kumppanien parjauskampanja, heidän nuoret sotilaat menevät naisluostariin ja luulevat olevansa punaisten lyhtyjen talossa, pitävät hauskaa, naiset kiljuvat tuskasta ....sama toistuu tyttölyseossa jne... saksalaiset ovat petoja, sikoja, kirjoittavat lehdet. Saksalaiset pitävät lystiä raiskaamalla nuoria viattomia tyttöjä ja naisia, se pitää lopettaa....meidän Amerikan sotilaat puolustamaan naisten koskemattomuutta ?

Presidentti taipuu ja USA sotilaat astuvat vanhaan kunnon Eurooppa kamaralle pahat mielessä, Saksa on voitettava.

Näin tapahtuu ja vuonna 1918 alkaa Saksassa syvä lama, tehtaita suljetaan, ruokaa vähän, tuskaa kuolemaa ja tämäkin posliinitehdas ajautuu myyntiin, toiminta loppuu 1930 ja toinen tehdas ostaa sen. Kaikki vaikeudet voidaan osoittaa sodan 1914-1918 syyksi.

Minulla on näitä 3 kpl, voit ostaa kaikki tai vain yhden.

Julkinen vastaus ennenkuin kukaan ehtii edes kysyä. SUOMI ei ollut ampumassa ja tappamassa ketään, me emme olleet murhaajia ja me emme halunneet sotaan, vaan olimme omissa oloissamme , katselimme viljapeltoa ja havumetsää, kalaisaa järvenpintaa jne.. leppoisaa?  Suomi poika ei ollut ihan näin tyyni rauhallinen sielu , vaan sisällä kyti sairas viha, alkoi veljessota jossa murhattiin naapurin eukkoja ja käytiin kiinni vähän moneen ihmiseen... ns. valkoiset halusivat monarkian ja jopa ROYAL henkilöt oli valittu ja punaiset halusivat kommunistia tai sosialismia, jossa kansa saa päättää , eikä rikas kuningas. Valkoiset saivat rahaa ja tukea Saksasta, he voittivat. Kuningas jäi kuitenkin Saksaan ja alkoi muunlaiset puhteet. Veljessodan perusteella voi sanoa, ettemme ole kuin parin millimetrin päässä ISIS ja muista äärinmäisyys raakalais porukoista. 

Kohde on Löbau, Saksen osavaltio , Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 9,90 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 12 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 47 vrk 12 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.