Kuvaus

Kaksi Kaari Utrion historiallista romaania: 1) Kaari Utrio: Uhritulet; 2) Kaari Utrio: Haukka, minun rakkaani; 3) Kaari Utrio: Rautalilja; 4) Kaari Utrio: Vaskilintu; 5) Kaari Utrio: Sunneva (Sisältää romaanit; Suuneva Jaarlintytär ja Sunneva keisarin kaupungissa 6) Kaari Utrio: Kartanonherra ja kaunis Kirstin

Kirjat myydään yhdessä tai ysitellen. HINTA: 2 euroa per kirja + toimituskulut (Yksittäisten kirjojen toimituskulut: katso alempana olevia esittelyjä) TAI kaikki 6 kirjat yhdessä 11 euroa + toimituskulut 8 euroa = 19 euroa (ja samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kirjoja samoilla yhteisillä toimituskuluilla)

  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Ilmoita myyjälle mikäli haluat ostaa kaikkia kirjoja. Maksa kirja/kirjat ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla muita saman myyjän kohteita eri ilmoituksista, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

TÄSSÄ MYYTÄVÄT KIRJAT:

1) Kaari Utrio: Uhritulet

  • Tammi, 3. painos, 1995; kovakantinen kirja, kansipaperit, 451 sivua
  • Kansipaperin reunoissa pientä kulumaa ja kääntöpuolelta tehtyjä siistejä korjauksia. Muuten kirja on ok kuntoinen
  • TOIMITUSKULUT YKSITTÄIN OSTETTUNA 7 euroa

Orpo porvarisneito Judit Mikhof kantaa salaista syntitaakkaa suojellakseen hurmaavaa, itsekästä äitiään. Rouva Eliana ei tyttärensä uhrauksesta piittaa, hän haluaa vain säilyttää asemansa 1300-luvun Itämaassa, laamanni Jeppe Dieknin valtakunnassa. 
Lempeästä ja arasta Juditista tulee raivokkaiden intohimojen uhri. Laamanni käyttää häntä valtansa välikappaleena ja Juditin alistuva kauneus houkuttelee pintaan väkevien miesten julmat halut. 
Pohjola kuohuu sotien ja vallanvaihdosten myrskyissä. Tanskan viisas Margareeta ajaa yhtä suurta Pohjolaa, saksalaiset kannattavat omaa kuningastaan. Lisäuhkaksi Itämerelle ilmestyvät vitaliaanit, armottomat merirosvot. Ja tämän kaiken keskellä kieppuu raskaan taakkansa lannistama Judit. Juditin tie kulkee Turusta Viipuriin, Kirkkonummelle, Tukholmaan, Gotlantiin... ja viimein hänen sydämeensä iskee rakkaus, jonka myötä hän saa rohkeutta avata sulkeutuneen sielunsa.

----------

2) Kaari Utrio: Haukka, minun rakkaani

  • Suuri Suomalainen kirjakerho, 1990: kovakantinen kirja, kansipaperit, 462 sivua
  • Kansipaperin reunoissa pientä kulumaa ja kääntöpuolelta tehtyjä siistejä korjauksia. Muuten kirja on ok kuntoinen
  • TOIMITUSKULUT YKSITTÄIN OSTETTUNA 7 euroa

Eletään vuotta 1376, ja kuningas Albrekt Mecklenburgilainen hallitsee Ruotsin maata. Högbyn kartanon nuori, kaunis emäntä on jäänyt leskeksi ja menettänyt ainoan lapsena. Poikansa perillisenä rouva Blanka omistaa puolet kartanon maista, mutta kun hänen poikapuolensa herra Magnus Gudmundsson alkaa naittaa häntä sakalaiselle palkkaritarille, Rouva Blanka, ylhäisen ruotsalaisperheen tytär, joutuu jättämään kotinsa. Kiiruhtaessaan talviyön pimeydessä kohti Raaseporin linnaan Blanka vajoaa jäihin. Hyiseltä hukkumiskuolemalta hänet pelastaa suomalainen turkisruhtinas Daniel Tulikilpi, mies jonka koko olemus henkii voimaa, vakautta ja valtaa.

Itämaassa Raaseporin linnaa isännöi Blankan lanko Tord Bonde. Uutta, vielä heikkoa linnaa uhkaavat viholliset, ja mahtava liittolainen on enemmän kuin tervetullut. Daniel Tulikilpi on valmis tukemaan Raaseporia, mutta hänen palveluksillaan on hintansa: linnanrouvan kaunis sisar. 
Kaari Utrio piirtää jälleen värikylläisen kuvan 1300-luvun armottomasta pohjolasta, jossa kiihkeät ja rohkeat ihmiset taistelevat elämästään. Haukka, minun rakkaani on kuudes romaani Kaarin kirjasto –sarjassa. Sarjassa on aiemmin ilmestynyt Viipurin kaunotar, Rakas Henrietta, Vanajan Joanna, Vaskilintu ja Isabella.

-----------

3) Kaari Utrio: Rautalilja

  • Suuri Suomalainen Kirjakerho 1980: kovakantinen kirja, 304 sivua
  • Kansipaperissa kulumaa ja taitoksia, varsinkin selkämyksen kohdalla. Kirjan selkä hieman vino ja eka sivulta poistettu omiste, josta hieman kulumaa jäljellä paperissa
  • Toimituskulut yksittäin ostettuna 5 euroa kirjeenä tai 6 euroa pakettina

----------------

4) Kaari Utrio: Vaskilintu

  • Tammi, 3. painos, 1992; kovakantinen kirja, kansipaperit, 755 sivua
  • Kansipaperissa pientä kulumaa. Kirjan kannessa pienä tahroja ja sormenjälkiä.
  • Toimituskulut yksittäin ostettuna 7 euroa

------------------------

5) Kaari Utrio: Sunneva

  • Tammi, 2012; Sisältää romaanit; Suuneva Jaarlintytär ja Sunneva keisarin kaupungissa (yhteispainoksen 1. painos): kovakantinen kirja kansipaperilla, 752 sivua
  • Kansipaperissa pientä kulumaa. Kirjan kannessa pikkutahroja/sormenjälkiä. Sivupakassa vaalea tahra joka näkyy vain ihan heikosti muutamien sivujen mariginaalissa
  • TOIMITUSKULUT yksittäin ostettuna 7 euroa

------------------

6) Kaari Utrio: Kartanonherra ja kaunis Kirstin

  • Tammi; 4. painos 1968; kovakantinen kirja; 385 sivua
  • Ilman kansipaperia: kirjan sisällä tahroja mariginaalissa
  • TOIMITUSKULUT YKSITTÄIN OSTETTUNA 7 euroa

Kokonaista neljä vuotta sai Ruotsi-Suomen loistava merisankari ja valtiomies Klaus Kristerinpoika Horn kierrellä punakutrisen Kirstin-neidon ympärillä, ennen kuin lopulta sai taivutettua kesyttömän kaunottaren morsiamekseen. Näiden kahden poikkeuksellisen ihmisen lemmentarinan taustana on Kustaa Vaasan ja Eerik XIV:n kuohuva aikakausi. Ruotsi-Suomen, Viipurin ja Tallinnan ylhäiset ja alhaiset kulkevat värikkäänä kavalkadina ohitsemme. Kirja tulvii säihkyviä kuvauksia linnojen ja kartanoiden elämästä, loistosta ja pidoista, mutta myös raskaiden vainojen ajoista ja nälkätalvista Suomen piilopirteissä, niin aatelisten kuin tavallisten kansamiestenkin kärsimyksistä ja koettelemuksista verisen aikakauden myrskyissä. Henkeä salpaavassa loppujaksossa eteemme levittäytyy koko purjelaivakauden merisodan mahtava loisto ja kurjuus Klaus Kristerinpojan voittaessa herruuden Itämerellä. Kartanonherra ja kaunis Kirstin on hehkuvan jännittävä, historiallisesti aito kuvaus Ruotsi-Suomen 1500-luvusta ja suuresta rakkaudesta sotaisen aja vaarojen keskellä.

hakusanat: historialliset romaanit naisen asema keskiaika Suomen historia Suomi keskiajalla Raasepori rakkaus romantiikka jännitys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 89 vrk 8 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 89 vrk 8 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.