Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyntiin yksi maailman nopeimmista ja tehokkaimmista scuuteista. Hankittu syksyllä 2022 ja tuolloin suoritettu vain testiajo. Kesäkauden 2023 aikana kertyi kilometrejä 1050 ja sen verran on nyt mittarissa. Akku ladattu täyteen 8 krt. Tänä keväänä suoritettu vain testiajo talvisäilytyksen jälkeen.

Ajettu vain ja ainoastaan kuivalla asfaltilla, ei koskaan maastossa eikä sateella. Joka ajokerran jälkeen liat ja pölyt poistettu paineilmalla ja kostealla rätillä. Tämän vuoksi scuutti on lähestulkoon uutta vastaavassa kunnossa.

Scuutti muuten alkuperäiskunnossa lukuunottamatta etulokasuojaa jonka vaihdoin huomattavasti käytännöllisempään ja paremman näköiseen versioon (alkuperäisen saa myös mukaan).

En ala tässä kertomaan sen enempää teknisiä tietoja, tietäjät tietävät ja asiasta kiinnostuneet löytävät ne kyllä internetistä. Lyhyesti sanottuna tämä scuutti antaa aivan uskomattoman ajokokemuksen jota ei voi verrata ns. "normaaleihin" sähköpotkulautoihin.

Jarrujärjestelmä ei ole täysin tiivis ja se on tyyppivika tässä mallissa. Jarrunestettä joutuukin lisäämään noin kolmen ajokerran välein. Jarrut ovat muuten aivan riittävät pysäytysteholtaan ja mitä kovempaa ajaa sitä tiukemmin ne purevat.

WKGT Pro:n hinta ei ole laskenut juuri lainkaan kolmessa vuodessa ja se kertoo laitteen suosiosta ja haluttavuudesta. Nyt olisi tarjolla lähes uutta vastaava ja toimivaksi todettu scuutti huomattavasti edullisemmin. Lopullinen ostopäätös toki koeajon jälkeen mutta ostaja sitoutuu maksamaan huutamansa summan eikä tinkimistä enää paikan päällä sallita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 700 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2024 22:23
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.