Kuvaus

Pyromaani palaa rikospaikalle on Juice Leskisen kuudestoista ja Juice Leskinen Grand Slam-yhtyeen viides albumi. Sen julkaisi vuonna 1985.

Pyromaani palaa rikospaikalle on teemalevy, jossa käsitellään polttamista ja tuhoamista. Levyn tunnetuimmat kappaleet ”Pyhä toimitus” ja ”Musta aurinko nousee” eivät kuitenkaan enää kiinteästi kuulu levyn teemaan vaan ovat ”ylimääräisiä” päätöskappaleita. Kappaleiden välissä on Grand Slam -yhtyeen esittämiä lyhyitä teemaan kuuluvia kappaleesta toiseen johdattelevia kuunnelmapätkiä. Kannessa on kuva kitaristi Puntti Valtosesta.

A-puoli

Pyromaani palaa rikospaikalle (PPR I) – 1.42 Aamu alkaa A:lla – 4.19 (PPR II) Moni sekoo muotiin – 4.19 (PPR III) Tenerife – 4.11 Mimosan hipiä – 3.21 (PPR IV) Isoisän hinttipussi – 3.56

B-puoli

(PPR V) Jenkka uskon puhdistamisesta (twist) – 3.04 (PPR VI) Korjaa blues – 2.23 (PPR VII) Turvallisuus ja yhteistyö (PPR VIII) – 7.57 Pyhä toimitus – 3.37 Musta aurinko nousee – 4.21

Käytetty tuote - myydään siinä kunnossa kuin on.
Kansissa kulumaa, jokunen teippaus yms. Levyn A-puolella etiketistä puuttuu pala, muutama hankauma/jälki itse levyssä.
B-puolella etiketti ehjä, jokunen naarmu ja hankauma. KUNTO VARMUUDEN VUOKSI TYYDYTTÄVÄ, ei ole enää soitinta jolla testata!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 13 h 16 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 91 vrk 13 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.