Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Juan Gómez-Jurado: kolmen kirjan paketti! Kaikki ovat uudenveroisia, kovakantisia kirjoja

KUOLINKELLOT

Paavi Johannes Paavali II on kuollut. Miljoonat ihmiset surevat hänen poismenoaan, ja koko läntinen maailma seuraa herkeämättä uuden paavin valintaa. Samaan aikaan kaksi uudistusmielistä seuraajaehdokasta löydetään brutaalilla tavalla silvottuina. Rikollisten profilointiin erikoistunut Paola Dicanti alkaa jäljittää kardinaaleja teurastavaa sarjamurhaajaa. Hän saa kuitenkin pian huomata, että Vatikaani peittelee tapahtumia ja jarruttelee rikostutkintaa, pienvaltion pinnan alla muhii vielä synkempiä salaisuuksia. Murhia ryhtyy selvittämään tahollaan myös CIA-taustainen Isä Fowler, joka tutkinnan edetessä joutuu kohtaamaan myös oman, pimeän menneisyytensä. Juan Gomez-Juradon (s. 1971) esikoisromaanin oikeudet on myyty yli 40 maahan.

TAIVASPAIKKA

Koukuttava trilleri seikkailijoista, jotka uhkaavat paljastaa kristikunnan perustuksia järisyttävän salaisuuden – Kuolinkellojen tekijältä. Espanjalainen journalisti Andrea Otero saa odottamattoman puhelinsoiton: häntä pyydetään mukaan huippusalaiselle löytöretkelle. Amerikkalaisen mogulin rahoittama retkue on lähdössä etsimään Raamatun liitonarkkia, joka sisältää Jumalan kymmenen käskyä. Seurueeseen kuuluu myös Vatikaanin vakoojien pappisjäsen Anthony Fowler.

Kukaan ei kuitenkaan ole osannut varautua retken tulenarkaan luonteeseen: liitonarkin löytyminen synnyttäisi uskonnollista kiihkoa Lähi-idässä ja saattaisi johtaa juutalaiset ja muslimit jopa täyteen uskonsotaan. Kun Andrea ryhtyy tapahtumien polttopisteessä turhan uteliaaksi, hän joutuu todelliseen vaaraan.

PETTURIN MERKKI

Isien pahat teot heräävät henkiin palkitussa huipputrillerissä.

Vuonna 1940 espanjalainen laivakapteeni pelastaa haaksirikkoutuneen saksalaisjoukon. Palkinnoksi hän saa kultaisen mitalin sekä petokseen ja pelastukseen viittaavan arvoituksellisen kiitospuheen.
Vuonna 2002 kapteenin pojan Juan Carlosin luokse saapuu tuntematon kirjailija, joka kertoo mitalin alkuperäisen omistajan tarinan. Vuosikymmenien takaiset isien virheet ja synkät salaisuudet painavat jälleen poikien harteilla.

KATSO myös muut myynnissä olevat kirjat, samaan 7 euron pakettiin mahtuu useampi!

Postitusmaksu ostajalle 7 euroa. Laitan paketin postiin, kun maksu näkyy tililläni. Maksu tilisiirrolla tai MobilePaylla (meklarin voittoviestistä löytyy pankkiyhteystietoni). Tarkistathan, että huutiksen tiedoissa kännykkänumerosi on oikein: noutoilmoitus tulee vain tekstiviestillä! Meillä ei ole eläinpölyä eikä tupakansavua. Vain postitus, ei noutomahdollisuutta. Postitusmaksu on mainittu ilmoituksessa, ja yhdistelen mielelläni postituskuluja mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat tietää lisää tuotteesta tai postituksesta, niin kysythän ENNEN huutoa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 18:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.