Kuvaus

Kerran luettu, siistikuntoinen, kovakantinen;

Joonas Tolvanen: Turvapaikanhakija (Arktinen Banaani 2022)

"Tuonelan järjestys on muuttumaton, kuten Elämän kirjaan kirjatut säännöt. Näitä sääntöjä Kharon on vannonut noudattavansa, vaikka ei itsekään tiedä, mikä sieluja päättymättömän joen vastarannalla odottaa. Manalan lautturille kuitenkin sattuu sangen harmillinen työtapaturma, jonka vuoksi hän unohtaa itsensä ja tarkoituksensa ja lähtee soutamaan Tuonelan virtaa väärään suuntaan.

Kharon saapuu elävien maailmaan, Mikkeliin, jossa hän kohtaa tuhansia vuosia sitten kadottamiansa ajatuksia ja tunteita. Hän kohtaa myös suomalaisia ja suomalaiseksi kaipaavia kasvoja, joiden avulla hän toivoo löytävänsä oman totuutensa. 

Avuliaat kasvot omaa ainakin Veikko, iäkäs kalamies, jossa Kharon herättää solidaarisuuden tunteen - näyttäisihän tummapukuinen lautturikin olevan ikänsä kuluttama mies, joka kärsii kaiken lisäksi dementiasta. Veikko päättelee Kharonin olevan Suomeen saapunut turvapaikanhakija ja ryhtyy auttamaan tätä parhaansa mukaan.

Kuolema pelottaa eläviä, mutta itse eläminen on se, joka kavahdutta Manalan lautturia."

Hakusanoja: Mikkeli, Joensuus, Soturimunkin oppipoika, Jademiekan arvoitus, Puunaamioiden kirous, Kultaisen tikarin salaisuus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Sulkeutuu 2 vrk 19 h 17 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3,50 € Sulkeutuu 2 vrk 19 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.