Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Harvinaisuus Potter-maailmasta: "Quidditch Through the Ages" - Alkuperäinen Englanninkielinen Versio

Tässä käsissäsi on erityinen herkku kaikille Potter-maailman faneille: alkuperäinen versio "Quidditch Through the Ages" -kirjasta ("Huispaus kautta aikojen"). Oletko tosifani, keräilijä tai vain kirjallisuuden ystävä, joka etsii ainutlaatuista löytöä? Tämä on tarkoitettu juuri sinulle!

Vaikka "Huispaus kautta aikojen" -kirja on saanut useita painoksia ja uusintapainoksia vuosien saatossa, mikään ei voita tämän alkuperäisen pehmytkantisen version tunnetta ja keräilyarvoa. Tuo ensimmäinen, vuoden 2001 julkaisu, erottuu joukosta autenttisuudellaan ja alkuperäisyydellään.

"Huispaus kautta aikojen" vie sinut syvälle huispauksen rikkaaseen historiaan ja perinteisiin. Lukijana saat seurata tätä suosittua velholajia sen varhaisimmista päivistä nykypäivään, oppia erilaisista joukkueista, säännöistä ja strategioista. Kirja paljastaa myös huispauksen vaikutuksen velhojen yhteiskuntaan ja sen merkityksen globaalissa kulttuurissa.

Sukella siis syvemmälle J.K. Rowlingin luomaan taianomaiseen maailmaan tämän kirjan avulla ja koe huispauksen hurma uudelleen. Ei ole parempaa aikaa lisätä tämä klassikko hyllyysi!

KUNTO: Kirja on sisältä erinomaisessa kunnossa, ei taittuneita sivuja. Ainoastaan pari pientä kellertävää läikkää nähtävissä muutamalla sivulla, mutta kyseiset läikät ovat sellaisia että monessa vanhassa kirjassa niitä voikin jo näkyä. Etukannet ovat hyväkuntoiset kuten myös takakansi, mutta pieniä painaumia / taitoksen poikasta nähtävissä siellä täällä koska kirjan kannet ovat pehmeät joihin tulee helposti lommoja sun muita. Takankansissa on hintalappu-viivakooditarra jota ei ole poistettu, mutta näpertelemällä senkin saa pois jos haluaa. Mutta yleisesti ottaen varsin hyväkuntoinen kirjanen ilman mitään isompia taitoksia jne.
 

Huom! Otathan huomioon että kirja on tosiaan painettu vuonna 2001, eli kyseessä on yli 22-vuotta vanha kirja. Tämän johdosta kirjassa on nähtävillä myös iän tuomaa normaalia kulumista kuten sivut ovat kellertyneet.

Toimituskulut:

  • Normaalissa kirjeessä:  3.50€*
  • Pienenä postipakettina lähipostiin/postin automaattiin 6.50€
  • Nouto Saarijärveltä 0€

Tarjous: Mikäli huudat Huispaus Kautta Aikojen sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjani samalla kertaa, niin tarjoan molemmille ILMAISEN POSTITUKSEN postipakettina!

*Huom. Jos postitan kirjan normaalissa kirjeessä, en ota tällöin vastuuta sen toimituksesta. Mikäli haluat seurata toimitusta suosittelen vahvasti valitsemaan toimituksen postipaketissa. Kirjattu kirje on myös mahdollinen pyydettäessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 11:40
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.