Kuvaus

Jaakko Selin: JAAKON MATKASSA. 2013 Sanoma. 157-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjassa on runsaasti värivalokuvia.

Jaakon matkassa (2013). Lähde Jaakko Selinin reissukaveriksi ja valloita maailma Sardiniasta Siinaille ja Kemistä Kairoon! Tässä kirjassa on kaksikymmentäneljä hulvatonta, todenmukaista ja liikuttavaa matkatarinaa kolmen vuosikymmenen ajalta, viideltä vuosikymmeneltä. Ja jokaisen seikkailun välissä Jaakko avaa sinulle intiimin ja henkilökohtaisen päiväkirjansa ja valokuva-albuminsa ja kertoo, mitä todella tapahtui ja miksi. Jaakko Selin on koonnut jännittävät, hämmästyttävät ja liikuttavatkin seikkailunsa värikkääksi kirjaksi. Pääset Jaakon seurassa hirmumyrskyn silmään La Gomeralle, mangustien kiusattavaksi Namibiaan, nenästä vedettäväksi Mallorcalle ja jouluyön viettoon Betlehemiin. Jahtaat Jaakon kanssa Cheekiä Ranuan kesäyössä, seuraat miten sivettikissan kakasta todella valmistetaan kahvia Balilla ja saat kutsun ensimmäisiin discotanssin maailmanmestaruuskisoihin Lontooseen vuonna 1978.

Jaakko Selin on muotiin, matkailuun ja tyyleihin erikoistunut toimittaja. Hänet tunnetaan muun muassa työstään Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen lifestyle-toimittajana, sekä monista suosituista televisio-ohjelmista, kuten Jaakko ja maailmanvalloittajat ja Jaakon matkassa sekä Asu vapaa, Kesäparatiisi, Kotisatama ja Muodin huipulle. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 1 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 106 vrk 1 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.