Tuote on myyty käyttäjälle Atomos1 hintaan 34,90 €

Kuvaus

Kuvien elokuva. Ensimmäinen painos - Slipcover mukana. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Tätä elokuvaa ei ole edes julkaistu 4K:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa 4K soittimissa. Blu-ray: ALUEKOODI: A (Tarvitset aluekoodivapaan soittimen), Blu-ray:n aluekoodi saattaa olla myös B.

Ip Man / Yip Man [4K Ultra HD + Blu-ray] uusi ja muoveissa. Slipcover mukana (tämän painoksen Slipcovereissa on aina hieman jälkeä / painaumaa, se on normaalia) täydellistä en ole ikinä nähnyt. Kotelo halki yläosasta (kuva 3) - huomioitu hinnassa.

Ohjaus Wilson Yip

Pääosissa Donnie Yen

Elokuva sijoittuu 1930-luvun Kiinaan, Foshanin pieneen kylään, jossa perheensä kanssa asuu myös taistelutaidoiltaan ylivertainen Ip-Man (Yip Man 1893 –1972). Kylässä taistelulajikouluja on monia, mutta kaikki kyläläiset tietävät, kuka on todellinen mestari. Ip Man ei kuitenkaan ole kiinnostunut oman koulunsa perustamisesta, vaan hän viettää aikansa mieluummin harjoittelemalla ja ystäviensä sekä perheensä kanssa olemalla. Ongelmia on kuitenkin luvassa, kun Japani aloittaa hyökkäyksen Kiinaan vuonna 1937. Japanilaiset tuhoavat Foshanin kylää ja ajavat kiinalaiset köyhyyteen ja kansa näkee nälkää. Japanilaiset sortavat kansaa ja viihdytykseen tarjoavat taistelulajeja osaaville mahdollisuuden taistella japanilaisia vastaan ja voitosta tarjotaan ruokaa. Ip Man ei tällaisesta ole kiinnostunut, mutta kun tapahtumat saavat uuden kulun, muuttaa Ip Man mielensä.

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: 1 h 47 min

Kuva: Widescreen 2.34:1 UHD 2160p, HDR10, Dolby Vision

Ääni: Kantoninkiina - Dolby Atmos / Englanti - DTS HD MA 5.1

Tekstitys: Englanti 

Kotelon kansien kieli: Englanti

Alue: 4K Ultra HD Aluekoodivapaa (Blu-ray: A -Tarvitset aluekoodivapaan soittimen, saattaa olla myös alue B).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


34,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 6:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.