Tuote on myyty käyttäjälle Tudoor hintaan 87 €

Kuvaus

Tässäpäs olisi sitten satsi hopeakoruja. Painoa kivineen kaikkineen 154 grammaa.
Vasemmassa pystyssä on tuommoinen iso kiviriipus. Kivi on valosta riippuen kirkas tai violettiin vivahtava. Kiven koko häkkyröineen 30x30 mm. Ketjun mitta n. 45 cm. Riipuksen lenkissä paljon leimoja, mm. 925. Ketjun lukossa leima 925.
Ylimpänä keskellä on tuollainen paksumpi ketju, mitta n. 44 cm. Vissiin venäläiset leimat mutta käsittääkseni hopeaa tämäkin.
Siitä alaspäin on rinkulaiset korvakorut, niissä leimat HTP 830 T8. Korviksista oikealle on siro ranne/nilkkaketju, pituus n. 23 cm, lukossa leima 925. Siitä alaspäin on kaksi kaulaketjua, molemmilla mittaa n. 42 cm, hopean leimat molemmissa. Sitten on tuollainen nätti kukka-aiheinen rintaneula, korkeutta n. 6 cm, leimoja löytyy mm. 813H. Lienee vanha. Sitten on kaksi pyöreää rintakorua, halkaisija n. 27 mm. Molemmissa leimat paljon leimoja, mm. 813H, vanhoja nämäkin. Sitten on hieno kivikoru, jossa hopeinen kehys. Korun korkeus ilman lenkkiä n. 35 mm. Lenkissä leimat KGK ja 925. Sitten on melkein neliön mallinen rintakoru, leimoja pitkä rivi, mm. 813H. Korun koko  35x35 mm. Siitä alaspäin on CCCP aikainen rintaneula, jossa kivi ja kyrillistä tekstiä, olisko URAL. Venäläiset hopean leimat. Sitten on vuorossa purjelaiva-rintakoru, sillä korkeutta n. 6,5 cm ja leimat 813H ja pari muuta. Sitten olis sormus, hopean leima 925 ja KM. Halkaisija sisäpuolelta mitattuna n. 19 mm. Näistä alaspäin on paksu kaulakääty/ketju. Pituutta n. 45 cm, leimat VFH ja 925. Sitten on hieno kaulakoru pituutta 44 cm ja aika painava. Leimoja löytyy, mm 925. Sitten on painava ja kovasti tummunut Kalevala Korun valmistama Lumikukka-sarjan koru kolmella nupulla. On varmaan upea kun jaksaa vain puhdistaa. Asiamukaiset leimat löytyy. Ketjun mitta n. 45 cm. Ja alimpana on vielä tuommoinen katkennut siro hopeaketju. Siitä vain huutamaan hinta kohdilleen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
87 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 19:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.