Tuote on myyty käyttäjälle jorsuhonen hintaan 10 €

Kuvaus

Teos pokkarit - 2 kirjaa

Ei merkintöjä 

Susipalatsi

797 sivua

Tarina sijoittuu 1500-luvun alkuun ja kertoo hämmästyttävän tarinan Thomas Cromwellin, köyhän ja juopon sepän pojan, noususta valtaan ja kuninkaan tärkeimmäksi neuvonantajaksi Henrik VIII:n hovissa. Hilary Mantel avaa meille myös toisenlaisen kuvan. Järisyttävän inhimillisen. Hän kertoo tuon 1500-luvulla eläneen ihmisen tarinan modernin kirjallisuuden keinoin. Kerronta on tiivistä, dramaattista, täsmällistä ja tarkkaa.

Syytettyjen sali

508 sivua

Syytettyjen sali tutkii Englannin kuninkaan toisen vaimon, Anne Boleyn, traagista ja veristä kohtaloa. Mantel kirjoittaa noista hurjista vuosista todellisen mestarin tavoin. Tuoden lähelle hovin julmat kamppailut vallasta. Ymmärtäen jokaista. Näyttäen miten moderni maailma sai syntynsä.

Vuoteen 1535 mennessä Thomas Cromwell, köyhän ja väkivaltaisen sepän poika, on päässyt pitkälle ja vaurastunut. Henrik VIII tärkeimpänä avustajana hän on kartuttanut omaisuuttaan. Anne Boleyn vuoksi Henrik on rikkonut välinsä katoliseen kirkkoon. Henrikin toimet ovat eristäneet Englannin muusta Euroopasta. Anne puolestaan ei ole pystynyt synnyttämään Henrikille perijää, Tudorin suvun jatkajaa. Kun Henrik vierailee Susipalatsissa, hän rakastuu vaatimattomaan Jane Seymouriin ja vaarantaa suhteellaan sekä avioliittonsa että kansakunnan turvallisuuden.

Thomas Cromwellin on käytettävä kaikki eminenssin kykynsä ja neuvottelutaitonsa saadakseen tilanne hallintaan. Kummatkaan, kuningas ja hänen neuvonantajansa, eivät selviä Anne Boleyn viimeisistä päivistä kunnialla.

Syytettyjen sali on jatkoa Mantelin maailmanmenestykseen nousseelle kirjalle Susipalatsi (Teos, 2011). Se nousi ilmestyttään heti bestsellertilastojen kärkeen kriitikkojen suitsutuksen myötä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 17:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.