Kuvaus

Kahden kovakantisen kirjan setti

Herbie Brennan. Keijujen sota (kirjat 1-2)
#1 Keijujen sota (Wsoy 2003)
#2 Purppurakeisari (Wsoy 2004)

-------------------------------------------------------
Herbie Brennan: Keijujen sota
Alkuteos "Faerie Wars" ilmestynyt 2003.

Vanhempiensa välejä murehtiva Henry Atherton saa uutta puntaroitavaa, kun keiju Pyrgus Malvae tupsahtaa viallisen portaalin kautta omasta maailmastaan vahingossa ihmisten ilmoille.

Kruununprinssi Pyrguksella on isoja huolia: valonkeijut ja yönkeijut ovat ajautuneet sodan partaalle, ja nyt Pyrgus on jumissa toisessa ulottuvuudessa. Henryn ystävä, vanha keksijä Fogarty ryhtyy suunnittelemaan keinotekoista kulkuväylää keijuprinssin kotiuttamiseksi. Samaan aikaan Pyrguksen neuvokas sisar Sinisiipi tutkii tahollaan veljensä katoamista. Vyyhtiä sekoittaa demoniruhtinas Beleth, jolla on helvetin avaimet hallussaan. Onko Henryn lähdettävä keijuvaltakuntaan pelastaakseen uuden ystävänsä pulasta?
---------------------------------------------
Herbie Brennan: Purppurakeisari
alkuteos "The Purple Emperor" ilmestynyt 2004

Keijujen sodan odotettu jatko-osa!

Keijuprinssi Pyrgus Malvae, surmatun keisari Apatura Iriksen poika, valmistautuu kruunajaisiinsa Purppurapalatsissa. Prinsessa Sinisiipi ei ole lainkaan vakuuttunut veljensä valmiuksista kohdata valtakunnan ykkösmiehen haasteet. Valtakunnan portinvartijaksi asetettu keksijä Fogarty tuo lontoolaispoika Henry Athertonille viestin, että hänen apuaan tarvitaan pikaisesti.

Keisarillisessa hovissa vehkeilevä salaliitto suunnittelee jalosäätyisen veren vuodattamista. Lordi Nopsasiipi havittelee holhoojan roolin kautta valtaa itselleen. Hän esittää kuolleista herätetyn Apatura Iriksen omakätisesti allekirjoittaman sopimuksen, jolla Pyrguksen ja Sinisiiven alaikäinen velipuoli Gamma määrätään tulevaksi hallitsijaksi.

Monia huimia seikkailuja on edessä ennen kuin keijumaailmaan lopulta ehtinyt Henry löytää maanpakoon karkotetut ystävänsä. Keijujen sodassa puolueettomina pysytelleet metsänkeijut valitsevat puolensa, mutta kenen joukoissa ryömivät vallankumousta suunnittelevat wangaramaslierot? Entä kuinka tähän kaikkeen ovat sotkeutuneet kierot saippuatehtailijat Jasper Hopea ja Silas Sitruuna?

Herbie Brennanin humoristinen saaga jatkaa fantasiakirjallisuuden raja-aitojen kaatamista. Keijumaailman vallanperimyskiistoista aineksensa ammentava Purppurakeisari on täynnä koheltavia käänteitä, nokkelia repliikkejä ja yksityiskohtien iloista pyrähtelyä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 22 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 92 vrk 22 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.