Tuote on myyty käyttäjälle Haja-Asutus hintaan 16,70 €

Kuvaus

Alkuperäinen tyydyttäväkuntoinen Betakasetti, ei siis VHS!!! Kuvassa kulumaraitaa, mutta hyvin katsottavissa. Tarkastettu Sonyn nauhurilla 25.4.2024. Kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha. Kansilehti on liikkeessä teetetty värikopio alkuperäisestä. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Halloween II (1981)

 

aka Halloween II - Pyhäinpäivän yön kauhut ; Halloween II: The Nightmare Isn't Over! ; Halloween 2 - Le masque ; Halloween 2 - Das Grauen kehrt zurück ; Halloween 2: Sanguinario ; ¡Sanguinario!

Ryhmä: Video Express Ab, Oy

Tämä on ilman muuta vuoden järkyttävin jännäri. Elokuvissa on ollut valtava yleisömenestys. Voimme jo nyt esittää sen videolla.
Elokuva alkaa täsmälleen siitä, mihin ensimmäinen osa loppui. Hiljainen kummitusmainen hullu hyökkää Laurie Stroden kimppuun, jonka kuitenkin tohtori Loomis pelastaa viime hetkellä. Hän ampuu hullun, joka putoaa alas parvekkeelta kuuden luodin osumana. Tohtori ryntää ulos ruohikolle, mutta ruumis on poissa. Ainoastaan iso veriläiskä on jäljellä.
Julman puukkomurhaajan takaa-ajo jatkuu pakokauhun vallassa olevalla huvila-alueella. Laurie Strode viedään lähellä sijaitsevaan sairaalaan, mutta murhaaja ei ole kaukana. Hän murtautuu sisälle ja jatkaa määrätietoista etsimistään. Hänen tiensä täyttyy raaoista murhista pahaa aavistamattoman henkilökunnan tietämättä.
Mikään ei voi enää pysäyttää häntä. Lauriella on vain yksi vaihtoehto. Toivoton pako pitkin sairaalan pimeitä käytäviä. Viimeinen turha yritys päästä pakoon epäinhimmillistä murhaajaa.

Ohjaus:
Rick Rosenthal

Käsikirjoitus:
John Carpenter
Debra Hill


Näyttelijät:
Jamie Lee Curtis
Donald Pleasence
Charles Cyphers
Jeffrey Kramer
Lance Guest
Pamela Susan Shoop
Hunter von Leer
Dick Warlock
Leo Rossi
Gloria Gifford
Tawny Moyer
Ana Alicia
Ford Rainey
Cliff Emmich
Nancy Stephens


Maa: USA

Genre: Horror

Kategoria: Slasher / Psycho Killer
 


Id: VE 007


MiscInfo:
Master: Mariann Video

Leikattu 1'55"

Printtisuomennos: Halloween II - Pyhäinpäivän yön kauhut


Elokuva on leikattu

Kuvasuhde: 1.66:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
16,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 21:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.