Kuvaus

Fletch + Fletch Lives  -  Checy Chase Double  -  2 DVD

 

Nimeni on Fletch

Gregory McDonaldin romaaniin perustuva Fletch on murha-aikeita ja naurua tihkuva trilleri.

Viime viikkoon saakka Fletch (Chevy Chase) oli ihan tavallinen hyväluontoinen lehtimies, joka taisteli totuuden, oikeuden ja ikkunallisen toimiston puolesta.

Kaikki muuttuu, kun Fletch lähtee suorittamaan salaista toimeksiantoa. Fletch naamioituu narkkariksi aikomuksenaan päästä huumevälittäjien jäljille. Tehtävän vaiheissa hän tutustuu Stanwykiin (Tim Matheson) joka kertoo olevansa kuolemaisillaan luusyöpään. Stanwyk pyytää, että Fletch murhaisi hänet, jotta hänen vaimonsa saisi vakuutusrahat.

Stanwyk näyttäisi järjestäneen täydellisen rikoksen - lavastettu ryöstö, pakoautona Jaguar ja ensimmäisen luokan lippu Rioon...

Kaikki ei kuitenkaan näytä olevan kohdallaan. Erilaisiin valepukuihin pukeutuneena Fletch yrittää selvittää totuutta, mutta joutuu uhkailun, ampumisen ja syytösten kohteeksi. Hänet jopa pidätetään.

Ja kaiken tämän takana ovat juuri ne, joita hän yrittää auttaa!


 

Fletch - hän elää

Chevy Chase palaa hurjapäisen, tutkivan repotterin I.M. Fletcherin rooliin!

Tällä kertaa kameleonttimainen reporteri uskaltautuu Belle Islelle, 80 eekkerin rehottavalle Louisiana-viljelmälle, jonka Fletch perii tädiltään.

Ongelmat alkavat, kun miellyttävä asianajaja löydetään kuolleena, naapurin juristi (Hal Holbrook) kehottaa Fletchiä lähtemään kaupungista ja hurmaava kiineistönvälittäjä (Julianne Phillips) tekee peräänantamattoman tarjouksen, josta Fletch ei voi kieltäytyä.

Fletchin täytyy selvittää seonneen seudun selkkausten syy tavaramerkikseen muodostuneen, hervottomia valeasuja sisältävän laukkunsa avulla tässä nopeatempoisessa komediassa.

--------------------------------------------------------------------------------
 

Näyttelijät:   Chevy Chase

 

Kesto: 94 min + 91 min

Valmistusvuosi:   1985 ja 1989

Tekstitys:  suomi, ruotsi

R2

K-11

Pohjoismainen julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 16 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,95 € Sulkeutuu 93 vrk 16 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.