Kuvaus

Tuotteen Fellowes Saturn 3i Kylmä-/kuumalaminaattori 300 mm/min Musta, Hopea kuvaus


Fellowes Saturn 3i Kylmä-/kuumalaminaattori 300 mm/min Musta, Hopea

Tämä Fellowes Saturn 3i kylmä-/kuumalaminaattori on täydellinen työkalu laminointitarpeisiisi. Sen avulla voit vaivattomasti laminoida erilaiset asiakirjat, kuvat ja muut materiaalit laadukkaasti ja ammattimaisesti.

Ominaisuudet:

  • Laminoinnin suurin leveys: 32 cm
  • Malli: Kylmä-/kuumalaminaattori
  • Esilämmitysaika: 1 minuutti
  • Tuotteen leveys: 531,8 mm
  • Tuotteen syvyys: 146,1 mm
  • Tuotteen korkeus: 104,8 mm

Tämä laminointilaite tarjoaa nopean ja tehokkaan laminointiprosessin. Sen suurin laminoinnin leveys on 32 cm, mikä mahdollistaa monenlaisten asiakirjojen ja kuvien laminoinnin. Voit luottaa siihen, että laminointisi on aina tarkkaa ja siistiä.

Fellowes Saturn 3i kylmä-/kuumalaminaattorin esilämmitysaika on vain 1 minuutti, joten voit aloittaa laminoinnin nopeasti ilman tarvetta odottaa pitkiä aikoja. Tämä säästää arvokasta aikaa ja tekee laminoinnista vaivatonta.

Tämä laminointilaite on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Sen kompakti koko mahdollistaa helpon säilytyksen, ja sen musta-hopea väritys antaa sille tyylikkään ulkonäön.

Olipa kyseessä sitten kotitoimisto, koulu tai yritys, Fellowes Saturn 3i kylmä-/kuumalaminaattori on täydellinen valinta laminointitarpeisiisi. Hanki omasi tänään ja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 21 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.