Tuote on myyty käyttäjälle tiitus56 hintaan 8 €

Kuvaus

Esa Seppänen: Venäjä, vanha tuttu, vaan niin vieras. Suomen naapurikuvan todet, luulot ja harhat

  • Tammi, 2. painos, 2010; kovakantinen kirja, kansipaperit, 597 sivua
  • hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 8 euroa + toimituskulut 7 euroa = 15 euroa (HUOMIO: Samman pakettiin mahtuu muitakin saman myyjän kirjoja yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Mitä me oikein ajattelemme vanhasta naapuristamme Venäjästä ja sen kansalaisista? Syviin vesiin ulottuva läpileikkaus suomalaisten Venäjä-kuvasta - polttopisteessä erityisesti Venäjä-osaamisen sisältö ja taso.

Teosta varten Esa Seppänen haastatteli asiantuntijoita: poliitikkoja, virkamiehiä, diplomaatteja, tutkijoita, liikemiehiä, opetuksen, median, kansalaisjärjestöjen sekä kulttuurin ja matkailualan edustajia.

Kävi ilmi, että suomalaisten käsityksiä hallitsevat pinttyneet ennakkoluulot ja harhakuvat. Niistä on kirjoittajan- ja monen haastateltavankin mielestä - aika päästä eroon nyt, kun Venäjä pyrkii saamaan takaisin entisen suurvalta-asemansa.

Erityisesti huonon venäjän kielen taidon katsotaan vaikuttavan paitsi tutkimukseen myös yritysmaailman tarpeiden turvaamiseen, samoin kuin Suomen kansainväliseen imagoon. Ja kaiken taustalla elää - milloin pinnalla, milloin piilossa - historiallisesti herkkä kardinaalikysymys: suomalaisten tunteet ja asenteet.

Asiasanat: Venäjä-kuva suomalaiset venäläisyys venäläiset mielikuvat asenteet ennakkoluulot tietämys osaaminen kielitaito venäjän-kieli poliittinen-historia viholliskuvat ulkopolitiikka kansainväliset-suhteet kansainvälinen-yhteistyö kauppasuhteet Maantiede. Matkat. Kansatiede Itä-eurooppa Venäjä. Ukraina. Valko-venäjä. Moldova

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2024 23:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.