Kuvaus

Erittäin siistikuntoinen Erkki Liesmäen Maalina mestaruus - Kirja (wsoy 1992)

"Suomalaisen jääkiekkoilun tarina kolmen huippuvalmentajan kokemana. Suomen jääkiekkoilun nousu kansainväliselle huipulle on ollut sinnikäs, mutta kunniakas -viimeisen neljäntoista vuoden aikana leijonat ovat saavuttaneet nuorten EM-kullan, nuorten MM-kullan, olympiahopean, Kanada cupin pronssin, ja keväällä 1992 viimein sen kauan kaivatun MM-mitalin.

Turun Sanomien urheilutoimittaja Erkki Liesmäki kertoo tässä kirjassa tarinat näiden saavutusten takaa. Hän on tätä kirjaa varten haastatellut laajalti Pentti Matikaista, Alpo Suhosta ja Hannu Jortikkaa, kolmea kiitettyä ja kiisteltyä valmentajapersoonallisuutta, kolmea ystävää, jotka vuosien mittaan ovat kokeneet kovimmat paineet. Puheenvuoron saavat myös monet kovat pelimiehet Kurrista Kettereriin. 

Liesmäki piirtää ainutlaatuisen tarkan kuvan suomalaisen jääkiekon viime vuosikymmenistä: hän kertoo valmentajan aseman vaikeudesta, suursaavutuksista ja pohjanoteerauksista, valmentajan ja pelaajan suhteista, SM-liigan valtapelistä sekä NHL:n vaikutuksesta maamme kiekkoiluun. Kirja antaa sisäpiirin tietoa, joka on aikaisemmin ollut tavallisen kiekkokuluttajan tavoittamattomissa. 

Liesmäki kertoo myös pukuhuoneen tunnelmista, joita sivulliset eivät juuri pääse kokemaan. 

Kirjan dramaattisena huipennuksena on kuvaus Prahan MM-kisojen jännittävistä tapahtumista, taisteluista kaukalossa ja sen ulkopuolella."
Hakusanoja: jääkiekko, lätkä, SM-liiga,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Sulkeutuu 2 vrk 18 h 45 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4 € Sulkeutuu 2 vrk 18 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.