Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ihana vanha erittäin koristeellinen kynttilänjalka kahvalla. Niin hienot yksityiskohdat, esimerkiksi kahvalla on viininlehtiä. Leima alapuolella on mahdoton lukea tai valokuvata. Uskon että siinä luukee ensin PRIMA sen jälkeen voi olla että lukee ALPACCA, sitten se jatkuu vielä mutta en saa enempää selvää. Jossain vaiheessa ostettu antiikkimarkkinoilta.

(Somisteruusut ja kynttilä ei kuulu hintaan)

 

Mitat:

Korkeus: 9 cm

Leveys: n. 12 cm

 

Kunto

Laitan kunnoksi tyydyttävä kun kyseessä on vanhasta aarteesta, käytönjälkiä löytyy. On saanut iänmerkkejä, ajan patinaa, naarmuja. Jos katsoo tarkkaan löytää varmasti enemmän käytönjälkiä, mutta sehän kuuluu viehätykseen antiikkien kanssa. Voi olla että tästä saa kauniimpi jos putsaa, en ole kokeillut. Tämä sopii sellaiselle joka tykkää kuluneesta tyylistä. Sopii hyvin esimerkiksi Brocante ja maalaisromanttiseen sisustustyyliin. Myydään pois tarpeettomana.

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1898758

Olen valmis yhdistämään huudot samaan Huuto pakettiin, jos huutaa itselleen useamman kohteen.

 

Hakusanat: kynttilänjalka, kynttilänjalka kahvalla, antiikki, vanha, sisustus, kartano, vanhanaikainen tyyli, shabby chic, romuromanttinen, romanttinen, maalaisromanttinen, talonpoikais, Helsinki, pääkaupunkiseutu, pääkaupunki, Uusimaa, myydään, myynnissä, osta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
32 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2024 6:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.