Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Kunto kuvanmukainen.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Sodan koirat (1981)
Dogs of War, The
aka Chiens de guerre, Les ; Hunde des Krieges, Die ; Krigshundarna ; Mastini della guerra, I ; Perros de la guerra, Los ; Psy wojny

"Kauriinmetsästäjästä" Oscarin saanut Christopher Walken esittää pääosaa, Jamie Shannonia. Hän johtaa palkkasoturijoukkoa, joka sopivasta hinnasta taistelee missä vain ja kenen puolella hyvänsä. Jamie yrittää paikata rakoilevaa avioliittoaan ja sopeutua normaaliin elämänmenoon. Kun yritys ei onnistu, Jamie palaa siihen elämään, jonka tuntee omakseen, ja joutuu samantien mukaan tähänastisista tehtävistään vaarallisimpaan. Jamie Shannon miehineen lähtee taisteluun vihollista vastaan varusteinaan ennennäkemättömän tuhoisat uudet aseet.

Ohjaus:
John Irvin

Käsikirjoitus:
Frederick Forsyth
Gary DeVore
George Malko
Michael Cimino

Näyttelijät:
Christopher Walken
Tom Berenger
Colin Blakely
Hugh Millais
Paul Freeman
Jean-François Stévenin
JoBeth Williams
Robert Urquhart
Winston Ntshona
Pedro Armendáriz Jr.
Harlan Cary Poe
Ed O'Neill
Ernest Graves
Kelvin Thomas
Shane Rimmer

Maa: UK / USA
Genre: Adventure / War / Action

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 17:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.