Tuote on myyty käyttäjälle shakey hintaan 10 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Kaksipuolinen. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Frozen - huurteinen seikkailu
Frozen
Komedia, Seikkailu, Animaatio, 3D

Walt Disney Animation Studios, suosikkianimaatioiden “Kaksin karkuteillä” ja “Räyhä-Ralf” tekijä, tuo nyt valkokankaille uuden vauhdikkaan animaatiokomedian. Ikuinen optimisti Anna lähtee jännittävälle matkalle yhdessä karskin erämiehen Kristoffin ja tämän uskollisen poron Svenin kanssa etsiäkseen sisarensa Elsan, jonka jäätävät taikavoimat ovat suistaneet Arendelin kuningaskunnan ikuiseen talveen. Matkalla Anna ja Kristoff kohtaavat vuoriston vaaroja, ankaria olosuhteita, vuorenpeikkoja ja hulvattoman hauskan lumiukon nimeltä Olaf heidän yrittäessään yhdessä pelastaa valtakunnan.
Huom. Alkukuvana n. 5 min pituinen Mikki Hiiri -lyhytelokuva.

Ensi-ilta: 20.12.2013
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Chris Buck, Jennifer Lee
Pääosissa: Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, Idina Menzel, Alan Tudyk, Santino Fontana, Ciarán Hinds

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.