Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva nuortenkirja Elizabeth Kay: Rajalla, Wsoy 1. painos 2004.

"No johan nokkasi!" ääni sanoi. "Mikä ihmeen otus se sinä olet?" Felix vain tuijotti. Tämän täytyy olla unta, hän ajatteli. Niin sen täytyy olla.

Felix on älykäs ja rohkea poika, mutta sairastaa tautia, joka ei lupaa hänelle paljon elinaikaa. Hän on aina halunnut päästä käymään Amerikan mantereen vedenjakajalla, rajalla jossa Atlanttiin ja Tyyneenmereen virtaavat joet erkanevat.

Unelma toteutuu, kun Felixin vanhemmat vievät hänet lomamatkalle Costa Rican vuoristoon. Juuri kun Felix seisoo täsmälleen vedenjakajaviivalla, hän pyörtyy. Herättyään hän kohtaa jättikokoisen ihmeolennon nimeltä Rautakynsi ja tajuaa pian joutuneensa rinnakkaiseen todellisuuteen. Tässä maailmassa ihmiset ovat taruolentoja, ja sen luonnollisia kansalaisia ovat nurjakaiset, hurjatit, haurassarviset, viisaskaviot ja tulenhönkijät. Taikuus on heille arkipäivää, ihmisten tiede, sähkö ja matematiikka taas käsittämätöntä mystiikkaa.

Felix ystävystyy Rautakynnen ohelle nurjakaistyttö Kyntelin kanssa. Yhdessä he lähtevät selvittämään, löytyykö Felixin sairauteen parannuskeinoa taikuuden avulla - ja voiko hän päästä koskaan takaisin omaan maailmaansa. Mutta toisessa todellisuudessa piilee myös viheliäisiä vihollisia.

Huikea seikkailu, jossa tiede ja taikuus kohtaavat!

UUSI ja lukematon, 320 sivuinen kovakantinen kirja. Kirjaa ei ole edes avattu, sinettikin on vielä paikallaan!

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin lasten- ja nuorten kirjoja, vaatteita, astioita ym. 

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin! Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan!

Fantasia nuorten kirja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 18:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.