Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

### Eksklusiivinen Timanttisormus ja Timanttirannekoru: Designia, Muotia ja Arvokkuutta

Tiedätkö sen tunteen, kun astut huoneeseen ja kaikki katseet kääntyvät ihaillen puoleesi? Tämä tunne voi olla sinun joka päivä, kun omistat tämän upean timanttisormuksen ja timanttirannekorun. Yhdistämme huippuluokan designin, viimeisimmän muodin ja arvokkaan käsityön näihin ainutlaatuisiin koruihin.

#### Timanttisormus: Ajaton Eleganssi ja Ylellisyys
- **Materiaali:** 14 karaatin valkokultaa (11,5g)
- **Timantit:** 153 briljanttihiottua timanttia
- **Väri:** Wesselton
- **Timanttien yhteispaino:** 1,53 karaattia

Kuvittele itsesi pukeutuneena tähän sormukseen, joka säihkyy 153 briljanttihiotun timantin loistetta. Tämä sormus ei ole vain koru – se on taideteos, joka huokuu ajattomuutta ja hienostunutta eleganssia. Jokainen timantti on huolella valittu ja asetettu täydellisesti, jotta saat maksimaalisen loiston ja kirkkauden.

#### Timanttirannekoru: Moderni Tyylikkyys ja Hienostuneisuus
- **Materiaali:** 14 karaatin valkokultaa (20,4g)
- **Timantit:** 4 briljanttihiottua timanttia
- **Timanttien yhteispaino:** 0,66 karaattia (0,28ct, 0,22ct, 0,11ct, 0,05ct)
- **Puhtaus:** VS/SI

Täydennä lookisi tällä elegantilla rannekorulla, joka huokuu modernia muotia ja tyylikkyyttä. Jokainen briljanttihiottu timantti on asetettu täydellisesti, korostaen rannekorun hienostunutta designia. Tämä koru on täydellinen valinta, kun haluat korostaa omaa ainutlaatuista tyyliäsi ja tehdä pysyvän vaikutuksen.

#### Arvokas ja Juhlallinen Kokonaisuus
Kaikki korumme toimitetaan ylellisessä laatikossa ja samettipussukassa, ja mukana tulee aitoustodistus. Jokainen koru on tarkasti tutkittu ja puhdistettu yhden maamme parhaimman gemmologin ja kulta- ja kellosepän toimesta, jolla on yli 50 vuoden kokemus. Tämä takaa, että saat vain parasta laatua ja käsityötä.

#### Hyvä Sijoitus: Timanttikorut, Joilla On Pysyvä Arvo
Timanttikorut ovat enemmän kuin pelkkiä koruja – ne ovat viisaita sijoituksia. Valkokulta ja timantit säilyttävät arvonsa ja voivat jopa kasvaa ajan myötä. Ostamalla tämän upean sormuksen ja rannekorun, teet sijoituksen, joka tuottaa iloa ja arvoa sukupolvien ajan.

#### Toimi Nyt – Tämä On Mahdollisuus, Jota Et Halua Jättää Käyttämättä!
Älä anna tämän ainutlaatuisen tilaisuuden lipua ohi. Tämä timanttisormus ja timanttirannekoru tekevät jokaisesta hetkestä erityisen ja ikimuistoisen. Tilaa omasi nyt ja koe ylellisyys, joka kestää ikuisesti.

Tämä on sijoitus tyyliin ja laatuun – varmista oma ylellinen korusi tänään ja nauti ajattomasta eleganssista joka päivä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 000 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 15:41
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.