Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Iltasanomien 27.4.2022 ilmestynyt erikoislehti

Downton Abbey - IS Extra keräilylehti 


66 sivuinen lehti


Koko 23,0 x 29,5 cm - paino n. 155 g


Kunto hyvä / luettu, ei mikään painotuore keräilykappale, vaan normaalia lukemisen ja säilytyksen jälkeä, mm. sivulla 3 (kuva) oikeassa yläkulmassa taitos ja lehden n. 10:llä ensimmäisellä sivulla alareunassa hieman "kuprua"...

 

Seuraava teksti on kopioitu Ilta Sanomien sivuilta:


Kaikki iki-ihanasta Downton Abbeysta – Ilta-Sanomien erikoislehti 


Ilta-Sanomien Downton Abbey -erikoislehti on värikäs tarinakokoelma ja keräilylehti television kaikkien aikojen epookkisarjan ystäville.
Downton Abbey -erikoislehti palauttaa mieliin Suomessa 2011 alkaneen (yle) supersuositun tv-sarjan kaikkien kuuden tuotantokauden mielenkiintoiset henkilöhahmot, traagiset tapahtumat ja historialliset käänteet – sekä tietoja kulissien takaa.


Jylhää kotilinnaa asuttavien Crawleyn aatelissuvun sekä sen palveluskunnan ilot, surut, rakkaudet ja traagiset kuolemat ovat lehden ydintä.
RAKASTETTUA leskikreivitärtä Violet Crawleyta näyttelevän Dame Maggie Smithin hengästyttävän vauhdikas elämäntarina on itseoikeutetusti ensimmäisen ison jutun pääosassa.


Sen jälkeen kerrotaan kartanon isäntäparin rakkaustarina sekä selvitellään heidän ihastuttavien tyttäriensä lämpimiä, mutta usein niin jäätäviä suhdekimaroita.


ERIKOISLEHTEEN on tuotettu myös paljon kiinnostavaa tietoa ja faktaa, sillä koko Downton Abbeyn saaga on kiehtova matka 1800- ja 1900-lukujen vaihteen historiaan.


Sarjan tuotanto on erityisen tarkka sitä, että lavastuksen pienimmätkin yksityiskohdat ovat aitoja ja todenperäisiä. Lehdessä on paljon maukkaita yksityiskohtia myös kuvaruudun ulkopuolelta.


Eikä maalaisaatelin hierarkiassa niin kovin tärkeää pukumuotia voitu tietenkään sivuuttaa. Sen yksityiskohdat ja taustat esitellään pieteetillä.


Myös edvardiaanisen ajan hämmästyttävä kartanohistoria ansaitsee laajan artikkelin lehden keskiosassa. Aikakauden ehdottomana kruununa esittelemme Englannin Hampshiressä kohoavan linnan, Highclere Castlen, joka antoi mahtipontiset kehykset fiktiiviselle Downton Abbeylle.


Artikkelin luettuaan ei voi kuin todeta, että kartanon oma historia on jopa tv-fiktiotakin värikkäämpää.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2024 10:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.