Kuvaus

The King Of Rock’n Roll -albumilla itsestään suuria luuleva Daniel Lioneye on päätyöltään HIM-kitaristi Linde. Albumin kuultuaan on pakko ihmetellä, että Linde tosiaan on keksinyt joutohetkinään tekemistä!

The King Of Rock’n Roll on kuin kieli poskessa tehty ultramachoisena junnaava hard rock -levy, jonka sottaisissa kitaroissa riittää rytinää enemmän kuin kotitarpeiksi. Never Been In Lovella rummut paukkuvat kuin Iggy Popin Lust For Lifella ja International P-Loverin groovessa lymyää Stoogesin haamu. Jytäbluesinen Lonely Road painaa Rollerin tapaan Led Zeppelinin sukuisesti. Daniel Lioneye nauttii päästessään revittelemään raskaan rockin kliseitä toisensa perään ja albuminsa lyriikoissa Lioneye yltää vähintään yhtä massiiviseen remuiluun. We Gonna Rockin’ Tonight on otsikko, jollainen on tätä ennen mennyt läpi vain Hurriganesin levyllä. Daniel Lioneye ei arastele näyttää naiselle tämän oikeata paikkaa ja oma lystikäs viestinsä lienee myös naurunkiherryksen sekoittamisella seksuaalisesta mielihyvästä kieliviin ääniin.

The King Of Rock’n Roll on likainen, äänekäs ja monipuolisesti ikävä albumi, jolla ROCK kirjoitetaan mahdollisimman isoilla kirjaimilla. Muun ”hauskan” ohessa Daniel Lioneye tarjoaa levynsä päätteeksi tulkinnan Bob Dylanin Knockin’ On Heaven’s Doorista. 

Kappalelista

The King Of Rock 'n Roll    
Roller    
Dope Danny    
Never Been In Love Till The Day I Die    
Eldorado Baby    
Lonley Road    
International P-Lover    
We Gonna Rockin Tonight    
Knockin On Heavens Door

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 1 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 98 vrk 1 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.