Kuvaus

Pienillä tulostusmäärillä oleva tehokkaampi CANON-värilaser tästä osaavalla huoltajalle kunnostettavaksi. 
Tulostimessa aidot Canonin värikasetit, arviolta ehkä puolessa välin käyttöikäänsä! 

Laite toimii kyllä ja tulostaa pienellä "kutittelulla" täysin puhtaita neliväritulosteita, mutta vaatii aina ensin Calibrointia ja sitä sun tätä "virittelyä" ennen kunnon tulostusjäljen saamista. 

Paperisyötöt toimivat normaalisti. Luovutuskaukalon muovinen paperituki ei tullut tulostimessa mukana, kun tämän aikoinaan ostin, joten sitä ei ole nytkään tässä.  

Tulostin myydään siis viallisena kunnostettavaksi.  Ostaja tietää mitä on ostamassa, ei täysin ehjää laitetta. Kuvissa näkyvä rulla-alusta ei kuulu kauppaan. Tulostinta ohjattu USB:llä, laitteessa on verkkoliitäntä myös, mutta sitä en ole koskaan käyttänyt.   

Canonilla hyvä tuki vielä tälle tuotteelle. https://www.canon.fi/support/consumer/products/printers/i-sensys/lbp-series/i-sensys-lbp5300.html?type=drivers&os=Windows%2010%20(64-bit)

Myyntihinta tulostimelle on näillä väreillä 100euroa ja optiona on mahdollista ostaa toinen käyttämätön Canon värikasettisarja, 4kpl. jolloin hinta on 200e. 

(Eli vain 25e per värikasetti kun ostaa ne tämän tulostimen mukana.) 

Kauppatapa vain nouto Piikkiöstä sovittuna ajankohtana. En lähetä arviolta 30 kiloa painavaa laitetta Postilla. Mitat 44x44x40cm. 

Käteismaksu 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 11 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 11 vrk 11 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.