Kuvaus

Tuotteen Brother KE20 sewing machine Electric kuvaus


Brother KE20 ompelukone sähköllä

Brother KE20 ompelukone on täydellinen valinta kaikille ompelun harrastajille. Tämä sähköllä toimiva ompelukone tarjoaa monipuoliset toiminnot ja helppokäyttöisyyden, joka tekee ompelusta nautinnollista ja vaivatonta.

Ominaisuudet:

  • Monipuoliset ompelutoiminnot
  • Sähkökäyttöinen
  • Helppokäyttöinen
  • Luotettava ja kestävä
  • Kompakti koko
  • Korkealaatuinen ompelujälki

Brother KE20 ompelukone tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ompelutoimintoja, kuten suorasyöttöompeleet, siksak-ompeleet ja napinlävet. Näiden toimintojen ansiosta voit toteuttaa erilaisia ompeluprojekteja helposti ja ammattitaitoisesti.

Sähkökäyttöisenä ompelukoneena Brother KE20 tekee ompelusta nopeaa ja vaivatonta. Voit säätää ompelunopeuden tarpeidesi mukaan, jolloin voit hallita ompeluprosessia tarkasti ja saada aikaan täydellisiä ompelutuloksia.

Helppokäyttöisyys on Brother KE20 ompelukoneen yksi suurimmista vahvuuksista. Intuitiiviset säätimet ja selkeä näyttö tekevät ompelukoneen käytöstä vaivatonta myös aloittelijoille. Voit helposti säätää ommelleveyden ja ommelpituuden sekä valita haluamasi ompelutekniikan yksinkertaisella napin painalluksella.

Brother KE20 ompelukone on luotettava ja kestävä kumppani ompeluharrastuksessasi. Laadukkaat materiaalit ja tarkka valmistus takaavat koneen pitkäikäisyy

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 8 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

309 € Sulkeutuu 43 vrk 8 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.